FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Emotivna Franka – „Zadnji tjedni s tvojim srcem točno ispod moga“

Daria Lovrić 28. rujna 2022.

Poznata pjevačica u zadnjim tjednima trudnoće jednostavno blista!

Poznata pjevačica Franka Batelić novom je objavom na Instagram profilu raznježila i oduševila svoje pratitelje. Franka je pozirala pred ogledalom dok broji sitno do prinove, točnije ostalo je još nekoliko tjedana do poroda.

„2 u 1 mirror selfie! Zadnji tjedni s tvojim srcem točno ispod moga“, napisala je predivna brineta i dodala hashtag #najvećaavanturaodsvih.

Franka je objavila fotografije i snimku na kojima nosi predivnu usku tamnoplavu haljinu u kojoj se ističe njezin trudnički trbuh. Posebnu pažnju na fotografijama privlači njezin zarazan osmijeh radi kojeg jednostavno blista.

U kratkom periodu Franka je ispod objave dobila mnogo komplimenata, a među njima su bile i riječi hvale naših poznatih Hrvatica.

„Ja bih da ostaneš trudna zauvijek“, napisala joj je Ella Dvornik, dok joj je Iva Ajduković poručila da sjaji. „Sretno“ – poželjela je Franki Pamela Ramljak.

Njezine fotografije su raznježile i Jelenu Rozgu, Marijanu Batinić, Sementu Rajhard, Anitu Dujić, Saru Jo i mnoge druge pratitelje.

Franka i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete!

Podsjetimo, Franka sa suprugom Vedranom, bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem ima sinčića Viktora, a druga bebica stiže uskoro. Iako još uvijek ne znamo spol, pratitelji u komentarima nagađaju da će biti muško.