FOTO by Emmezeta / Sinsay

Dekor

Emmezeta vs Sinsay – gotovo isti taburei za 280 kuna razlike

Krešimir Šustić 08. srpnja 2020.

Neprimjetna razlika u podnožju, te par centimetara razlike u dimenzijama!

Tabure je poznat kao maleni i simpatični detalj koji dolazi kao “točka na i” svakog uređenja, te se lako uklapa u različiti ambijent, od skandinavskog i eklektičnog do minimalističkog i shabby stila.

Dolazi od starofrancuske riječi tabur koja u prijevodu znači bubanj, a zbog svog valjkastog oblika podsjeća na spomenuti instrument.

Sinsay

Niska prenosiva sjedalica bez naslona može poslužiti kao dekoracija za dnevni boravak, hodnik, spavaću ili dječju sobu, a ukoliko ga nemamo potrebe koristiti, lako ga pospremimo do sljedeće upotrebe.

Emmezeta

Ovaj maleni oslonac za noge i dodatan prostor za sjedenje zaludio je masu diljem svijeta, te ga često viđamo u domovima i ponudama trgovina namještajem.

Sinsay

Tražeći povoljne i upečatljive modele, pronašli smo dva zanimljiva primjerka koji su gotovo identični, no nalaze se u različitim trgovinama i cjenovno se razlikuju za 280 kuna.

Emmezetin dolazi u crnoj i tirkiznoj plavoj boji, napravljen od mekog materijala, a cijena mu je 399,90 kuna.

Emmezeta

Sinsay tabure možemo kupiti u sivoj, svijetlo rozoj i tirkizno plavoj boji, napravljen je od istog materijala, te ga možemo nabaviti po cijeni od samo 119,90 kuna.

Sinsay

Jedina vidljiva razlika je u podnožju, koje je kod jeftinije verzije veće, a kod skuplje manje, kao i u par centimetara razlike u širini i visini.