FOTO by Emmezeta

Dekor

Emmezeta prodaje upečatljivi servis za kavu – 6 točkastih šalica za 199,90 kuna!

Viktoria Šafranić 11. svibnja 2021.

Kako postići pravi zen? Odgovor se krije u terasi, pokojoj zraci sunca i ovim šalicama...

Jedva smo dočekali sunčane dane i visoke temperature, no uz varljivu vremensku prognozu koja nastupa posljednjih nekoliko tjedana, zaista ne znamo što nas sutradan iščekuje…

Konačno kada pomislimo da je sada pravi trenutak za uređenje terase i dodavanje novog dekora koji će je učiniti još šarmantnijom, kiša nas iznenadi i ponovno smo osuđeni biti u svoja četiri zida.

Nadajmo se da je tmurnim danima uskoro kraj i da ćemo u potpunosti moći uživati na svojim balkonima, okruženi cvijećem, ukrasnim lampicama i pletenim tabureima.

Kako bi ugođaj bio potpun, a pritom mislimo na sve kavoljupce kojima je ‘onih 5 minuta u danu’ predviđeno za ispijanje omiljenog kofeinskog napitka, pronašli smo ljupki servis kojem će malo tko moći odoljeti. Riječ je o setu šalica iz Emmezete koje dolaze u predivnim bojama, stvorenim za proljetne dane.

Također, krasi ih i točkasti uzorak, a napravljene su od keramike. Cijena kompletnog seta iznosi 199,90 kuna što je zaista prihvatljivo, s obzirom na njihov graciozan izgled.

Za ovaj servis dovoljno je imati maleni stolić za posluživanje, dok vam vaša jača polovica na pladnju iznosi stylish šalice, a vi upijate zrake sunca uz ‘sve četiri u zrak’. Čak i kada nebo nadviju oblaci, ove će šalice biti savršen dekor na vašem blagovaonskom stolu ili onom u dnevnom boravku.

Svakako ih postavite na vidljivo mjesto i onda kada ih ne koristite, kao što je stakleni regal, kako bi se isticale i svakodnevno bile primjećene od strane ukućana ili gostiju.

Emmezeta šalice možete naručiti putem LINKA.