FOTO by Emmezeta

Dom

Emmezeta nam nudi cool primjerke čaša i šalica po super cijenama – već od 9,99 kuna!

Krešimir Šustić 22. srpnja 2020.

Ispijanje omiljenih koktela u vrtu nikada nije bilo slađe!

Sve te divne i vesele stvari koje prevladavaju u toploj ljetnoj sezoni, kao i osjećaji koji zaokupe naša tijela, mogu se svesti na samo jednu riječ, a to je “sloboda”.

Opuštena atmosfera koja vlada dok se bezbrižno ‘brčkamo u plićaku’, ne može se mjeriti s ničim drugim i upravo zbog toga osjećamo se poletno, drugim riječima kao da nam ni samo nebo nije granica.

Naravno, veliku ulogu u tome ima i društvo kojim smo okruženi, kao i vrtne zabave u kojima se častimo najdražim pićima u sezoni, koktelima.

Omiljena alkoholna pića, spoj su svi onih okusa koji nas mislima odnose na najljepše egzotične destinacije u kojima prevladavaju pješčane plaže, slamnati suncobrani i ritam lagane i opuštajuće muzike.

Kako bi si isti takav doživljaj stvorili u vlastitom domu, za to se pobrinula trgovina Emmezeta, koja je u svoju ponudu rasprodaje uvrstila neodoljive čaše i šalice iz kojih možemo ispijati jutarnje napitke ili nazdravljati s ljudima do ranih jutarnjih sati.

U njoj se nalaze klasične šalice za kavu ili čaj, popularne staklene krigle sa slamkom, prijenosne čaše i bočice, te efektni setovi za spravljanje koktela s likom Fride Kahlo.

Šareno i veselo posuđe, samo je jedna od must-have stvarčica koje su nam potrebne kako bi kokteli na Instagram fotkama izgledali bombastično i primamljivo.

Favorite čije se cijene kreću već od 9,99 kuna, izdvojili smo iz mase i smjestili u galeriju koja slijedi u nastavku.