FOTO by Sinsay

Moda

Emily in Paris – puderasto roza kolekcija stigla u Sinsay!

Viktoria Mikulić 19. veljače 2024.

Od odjevnih komada do modnih dodataka, pripremili su za svakoga ponešto.

Svaka zaljubljenica u modu i istančan stil odijevanja, zasigurno je pogledala sve tri sezone “Emily in Paris.” Da podsjetimo, Emily, ambiciozna marketinška direktorica iz Chicaga, neočekivano dobiva posao iz snova u Parizu kada njezina tvrtka preuzme francusku luksuznu marketinšku tvrtku – a ona dobiva zadatak da preinači njihovu strategiju društvenih medija.

Emilyin novi život u Parizu ispunjen je opojnim avanturama i iznenađujućim izazovima dok ona žonglira osvajanjem svojih radnih kolega, sklapanjem prijateljstava i pronalaženjem novih romansi.

Ako ste i vi zavoljeli avanture preslatke Lily Collins i želite barem nakratko približiti seriju u realan svijet, čekirajte novu Sinsay kolekciju odjevnih komada i modnih dodataka.

Poznati brend upravo je izbacio novitete – od kućnog ogrtača, pidžame, natikača, platnene torbe pa sve do T-shirta i čarapica u nježno rozom izdanju. Iste krasi natpis “Emily in Paris” kao i neki drugi motivi iz serije.

Za sve koji se žele osjećati poletno poput Emily, ovi novitet pun su pogodak.

U nastavku donosimo Emily in Paris x Sinsay kolekciju:

Iako još uvijek nema vijesti o datumu izlaska, Netflix je 19. siječnja objavio da je serija službeno u produkciji, no vjerojatno je ne možemo očekivati do kraja godine.

No to ne znači da ne možemo uživati u ostalim posalsticama poput ovih s potpisom Sinsaya koje su upravo izašle na tržište. Sve detalje potražite na LINKU!