FOTO by Instagram @elladvornik / @split_spomenar

Poznati

Ella Dvornik rekreirala fotografiju s pokojnim ocem Dinom

Una Lora Banjac 27. ožujka 2024.

“Povijest se ponavlja”

Influencerica Ella Dvornik pronašla je dirljivu i simpatičnu fotografiju s pokojnim ocem i kraljem funka Dinom Dvornikom te ju odlučila rekreirati.

Na Instagram storyju objavila je dvije fotografije – na prvoj se nalazi Dino koji pozira s malom Ellom koja visi naglavačke dok je Dino drži za jednu nogu, a na drugoj je fotki Ella napravila istu pozu, no ovog je puta mala djevojčica Ellina kći – Lumi Wren. U pozadini storyja svira Dinina pjesma “J*** me se”.

Instagram @elladvornik

“Povijest se ponavlja”, pisalo je pored fotke, koju je na storyju podijelila i Danijela Dvornik dodavši emotikone koji plaču od smijeha.

Često se prisjeća preminulog oca

Ella se često prisjeća svog legendarnog tate, a na Dan očeva je objavila video iz 1989. godine, u kojem Dino pjeva pjesmu “Lady” u disco klubu „Hollywood“ u Splitu. Uz video je podijelila svoje osjećaje:

“Ja vam ne mogu riječima opisati koliko meni ovaj čovjek nedostaje. On je bio puno više od oca, bio je brat, prijatelj i mentor. Živio je za to što voli i to ga je ubilo. I kad je umro nisam toliko ni žalila jer znam da je samo živio za to što voli.”

“Sve njegove mane na stranu, ovo je bio MUŠKARAC u svakom smislu riječi, rijetki se rode takvi. Toliko sam ponosna što mi je otac bio lik koji je vjerovao u sebe, borio se za nas, koji nije pokleknuo trendu i nije se izdao. Vama je on DINO DVORNIK, meni je “tata”. Uvijek je bio najdjetinjastija i najvažnija figura u našim životima. I što god ljudi pričali o njemu, on se uvijek izborio za nas”, dodala je Ella.

Zatim se osvrnula na odnos majke i oca: “Ovo nije ni čovjek, ovo je ljudina i bog. Ispoštovao nas je i na svoje zlo, i držimo ga u srcu zauvijek jer prije pjevača, on je bio čovjek – i to kakav. Neizmjerno će nam nedostajati, prazninu koju je ostavio nitko neće zamijeniti, ali ćemo sve uspoređivati s njim. I da nije bilo moje majke koja ga je toliko voljela i podržavala – ne bi bilo ničega. Drago mi je da sam potekla od to dvoje jer će me zauvijek podsjećati što je prava ljubav i srodne duše, a one se ne rađaju nego se stvaraju. Vama Romeo i Julija, meni Dino i Danijela… zauvijek.”

Dino Dvornik je zaista bio veliki čovjek i umjetnik, te smo sigurni da bi bio jako ponosan na svoju kćer i unuke.