Njega kose

Ella Dvornik promijenila boju kose u sivu

Engineer 27. ožujka 2019.

Moramo priznati da izgleda bolje nego plavuša!

Poznatu blogericu posljednjih nekoliko godina viđali smo u raznim varijantama boje kose, ali sudeći po njezinom oduševljenju posljednja koju je stavila je pun pogodak. Da promjena bude još slađa, za nju nije morala ići u frizerski salon, već ju je odradila po principu “uradi sam” u svom domu.

“Nisam bila frizeru sto godina. Nisam ni danas bila. Al sam se potrudila napraviti si frizuru samo da vam mogu reci nešto uz fotku. Danas ujutro idem u dućan kupiti si boju, nisam planirala biti siva jer nisam mislila da ovako dobra siva postoji u dućanu.

Uglavnom moram odmah reći da ovo nije sponzorirani post, nemam nikakvu suradnju s ovim brendom, štoviše nisam nikad iskreno ni koristila njihove boje. Al pošto sam se fakat oduševila bojom , morala sam podijeliti.

Bila sam skeptična od početka, ali na kraju je super ispalo. Ak ćete slučajno kupovati tu boju, moram vam napomenuti da se savjetujete s frizerom da ne bi bilo nekih nezgoda. Svakome se drugačije primi, ja sam dugo držala pa je ispala jako tamno siva boja. Sve u svemu, to je ta boja koju sam oduvijek tražila. Ja sam je kupila u dm-u al pretpostavljam da ima i u Mulleru i u Bipi al nemojte me držati za riječ jer nisam sigurna. Eto ga.”

View this post on Instagram

Nisam bila frizeru sto godina. Nisam ni danas bila. Al sam se potrudila napravit si frizuru samo da vam mogu reci nesto uz fotku. Danas ujutro idem u ducan kupit si boju, nisam planirala bit siva jer nisam mislila da ovak dobra siva postoji u ducanu. Ugl moram odma rec da ovo nije sponzorirani post, nemam nikakvu suradnju s ovim brendom, stovise nisam nikad iskreno ni koristila njihove boje. Al posto sam se fakat odusevila bojom , morala sam podjeliti. Bila sam skepticna od pocetka pa sam fotkala postupak, zaljepit cu vam na stori da vidite, al na kraju je super ispalo. Ak cete slucajno kupovati tu boju, moram vam napomenuti da se savjetujete s frizerom da ne bi bilo nekih nezgoda. Svakome se drugacije primj, ja sam dugo drzala pa je ispala jako tamno siva boja. Sve u svemu, to je ta boja koju sam oduvijek trazila. Ja sam je kupila u dm-u al pretpostavljam da ima i u mulleru i u Bipi al nemojte me drzat za rijec jer nisam sigurna. Eto ga. Stavljam na story sad detaljcice.

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Novu boju kose premijerno je imala prilike pokazati kada je svojoj kolegici Andrei Andrassy došla pružiti “podršku” prilikom promocije njene knjige.

https://www.instagram.com/p/Bve7z44Bm1I/

Moramo se usuglasiti s Ellom da joj boja odlično stoji i da neko vrijeme nećemo morati pisati članak o novoj promjeni boje poznate blogerice.