FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik-Pearce: „Svaka beba zaslužuje da ju se voli i grli.“

Mia Vodopija 25. studenoga 2021.

Ella dijeli s nama svoje omiljene trenutke iz 90-ih

Svi mi koje smo djeca 90-ih imamo mnogo fotoalbuma slika s roditeljima, bakama, djedovima i ostalom širom obitelji, kao i obiteljskim prijateljima.

Možda se same ne sjećamo, ali naše mame i bake se sjećaju naših prvih rođendana, naših prvih prijateljstava… sjećaju se kako se polako oblikovala naša osobnost, na koga smo prvo ličile.

Iako smo tijekom godina odrastanja prolazili kroz uspone i padove, lijepo je prisjetiti se naših početaka. Isto misli i Ella Dvornik-Pearce, koja je na svom Instagram profilu podijelila sliku s djedom Borisom Dvornikom, poznatim kazališnim, televizijskim i filmskim glumcem, redateljem i scenaristom.

Pokraj slike je napisala: „Voljela bih zamisliti kako je jednoj bebi kad ju svi tako vole i grle. Kad samo prima poljupce i zagrljaje. Kad ne zna za ništa što ju očekuje i što svijet donosi. Kad je svijet nježan i posvećen samo njoj. Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka, već djedovi i bake, stričevi i tete…

Svaka beba zaslužuje da ju se ovako voli i grli. Ja sam sad već i sama majka, osjećam se nekada kao beba, kad me mama pita kako sam, kad sam došla doma. Kad mi baka kaže “ne mogu vjerovati da imaš dvoje djece”. Mi smo svi zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti da je jako lijepo biti beba, čak i kad se neke stvari čine teške, kao prvi koraci, prva kruta hrana, prve riječi… to je ono što čini život zanimljivim… te prve stvari… jeste i vi nečija beba?

U ovo predblagdansko doba, vrijeme je da se družimo s obitelji i da cijenimo ono što imamo.