FOTO by Next

Dekor

Elegantne čaše u boji masline za večernja druženja ispunjena veseljem i kapljicom omiljenog pića!

Daria Lovrić 16. kolovoza 2023.

Otmjene i raskošne, za kapljicu sa stilom...

Još ćemo nešto više od mjesec dana uživati u najzabavnijem i najljepšem godišnjem dobu. Uskoro će temperature početi padati i napokon će biti ugodno sjediti u dvorištima i na terasama bez da kukamo kako nam je vruće.

Sada slijedi onaj najljepši dio ljeta i vrijeme je da ga iskoristite na pravi način. Nema ništa bolje od trenutaka provedenih s prijateljima i voljenima, bilo da je riječ o opuštenom vrtnom partyju, uživanju u roštilju ili jednostavno osvježavajućem petku nakon napornog radnog tjedna.

Zelene čaše otvaraju sezonu kućnih partyja!

Što god da ste planirali, šarmantne čaše u profinjenoj boji masline idealan su dodatak koji će vašim trenucima dati poseban sjaj. Next kolekcija čaša u maslinasto zelenoj boji ističe se svojim elegantnim dizajnom i sofisticiranom nijansom i obogatit će vaše večernje razgovore.

Čaše na stalku u boji masline
Čaše na stalku u boji masline – € 30

Unutar Next asortimana pronašli smo klasične čaše te čaše na stalku. Koji god model bio vaš favorit, pozovite svoje prijateljice na čašu gina ili martinija i neka se razgovor i smijeh razviju dok uživate u čarima večeri.

Nema ništa ljepšeg od opuštajućeg vikenda zaokruženog druženjem s prijateljima, bili domaćin ili gost.

Čaše u boji masline
Čaše u boji masline – € 24

Ovi šarmantni modeli osim što će vašem druženju dati dozu elegancije i podići vrtnu zabavu na jedan viši nivo odličan su poklon za useljenje. Ako su i vas oduševile ove krasotice i želite s njima nazdravljati na idućoj zabavi, naručite ih putem Next web trgovine.