FOTO by Amazon

Dekor

Efektne čaše za koktele u obliku hobotnice vaš party premještaju “under the sea”! 

Daria Lovrić 21. lipnja 2023.

Kokteli nikad nisu izgledaju instagramičnije! 

Ljeto je napokon tu i vesele nas ljetne zabave na bazenima i plažama koje ćemo zaokružiti kapljicom omiljenih koktela i osvježavajućih deserata.

Čaše u obliku hobotnice
Čaše u obliku hobotnice

Kada je u pitanju posluživanje koktela, postoji nekoliko vrsta čaša koje se tradicionalno koriste za različite vrste koktela. Neke od najpopularnijih vrsta čaša su čaše za martini prepoznatljive po svom elegantnom obliku i širokom otvoru.

Nadalje, tu su čaše za margaritu, te klasične kokteluše, odnosno amerikanke. Želite li na sljedećem partyju iznenaditi svoje goste nečim drugačijim, izaberite efektne čaše koje će oduševiti svojim dizajnom.

Putem Amazona pronašli smo efektne staklene octopus čaše, koje svojim oblikom podsjećaju na hobotnicu. Umjesto ravnog dna, ove čaše stoje na krakovima i vašu vrtnu zabavu premještaju ispod mora.

U njih možete servirati koktele poput Mojita, gin-tonica, Cuba libre te mnoge druge po želji. Ukusne koktele u ovim efektnim čašama svi će s guštom piti i dijeliti na društvenim mrežama. Cijena čaša iznosi $28.80, a možete ih naručiti putem Amazona