Dekor

Držač za svijeće u rustikalnom izdanju naš je favorit za nadolazeće proslave!

Viktoria Mikulić 21. ožujka 2023.

Nije li presladak u ovom jedinstvenom obliku…

Koliko puta ste pripremili romantičnu večeru za voljenu osobu uz malene lučice koje su upotpunile cjelokupan dojam? Svijeće itekako mogu doprinijeti intimnoj atmosferi i osim što uz iste volimo ispijati kavu, čitati knjigu, čavrljati s prijateljicama, idealne su i kao dekor na proslavama.

Osim za klasičnu večeru s jačom polovicom, obične lučice često nisu dovoljno atraktivne ako je riječ o nekom važnom događanju, stoga koristimo razne rekvizite koji će ih učiniti još posebnijima. Na britanskoj web trgovini Ginger Ray upravo smo pronašli držač za svijeću koji će obožavati svi ljubitelji rustikalnog dekora.

Riječ je o primjerku koji podsjeća na panj i daje boho štih svakom blagovaonskom stolu, a koji dolazi s izrezbarenom rupom u obliku srca, koja suptilno pokazuje svijeću. Naravno, možete ih postaviti bilo gdje, a najljepše će izgledati kao dio središnjeg stola na vjenčanju, krizmi, pričesti, jubilarnom rođendanu i slično.

Kupnjom ove prekrasne dekoracije ne samo da dobivate predmet koji ćete moći koristiti u bezbroj prilika, već i onaj koji je uvijek u trendu, jer drvene stvarčice su must-have iz godine u godinu.

Svako pakiranje sadrži jedan držač za lučicu te dolazi u dimenzijama 9 cm (V), 7 cm (Š) i 7 cm (D). Ako se i vas jednako dojmio ovaj dekor, pronaći ga možete na gingerray.com po cijeni od £5.99.