FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Druženje s unukom! Danica Šuput stari poput dobrog vina

Una Lora Banjac 29. ožujka 2024.

Danica izgleda kao Majina starija sestra!

Poznata hrvatska pjevačica Maja Šuput sa svojim Instagram fanovima često dijeli zgode i egzotična putovanja svog preslatkog sinčića Blooma i njene vesele obitelji.

Instagram @majasuput

Maleni je Bloom pravi šarmer koji je već osvojio domaću scenu i postao najpoznatije dijete u Hrvatskoj, a nedavno je proslavio svoj teći rođendan i to ni više ni manje nego u Dubaiju!

Glazbenica je sinoć na svom Instagram storyju objavila fotografiju svoje majke Danice koja se napokon dočepala svog prekrasnog unuka! Baka i Bloom pozirali su uz kamin s osmjesima „od uha do uha“, a ispod fotografije je Maja napisala „Konačno ga se baka dočepala“ dodavši emoji crvenog srca.

Instagram @majasuput

Baka Danica često provodi vrijeme sa svojom kćeri i unukom te skupa uživaju u zajedničkim trenutcima i stvaranju lijepih uspomena!

Moramo primijetiti kako baka Danica izgleda fantastično za svoje godine te nema onog tko se ne bi složio da Maja i ona više izgledaju kao sestre nego kao majka i kćer!

Inače, Danica Šuput je sredinom prosinca prošle godine proslavila svoj 72. rođendan, nasmijana i vesela baka tad je pozirala sa svojim unučićem Bloomom, a mama Maja joj je poručila najljepše želje.

Sretnoj obitelji želimo još puno lijepih trenutaka, putovanja i puno smijeha!