Zabava

Doznajte kako izgleda božićni shopping vašeg horoskopskog znaka

Krešimir Šustić 14. prosinca 2021.

Svatko od nas voli primiti poklon, no kada je u pitanju kupovina istih, potpuno smo drugačiji...

Ulaskom u mjesec prosinac, lagano smo počeli razmišljati o idealnim poklonima koje ćemo staviti ispod ukrašenog drvca kako bi iznenadili naše najbliže članove obitelji i osobe do kojih nam je stalo.

Sama pomisao na odlazak u trgovačke centre nekima stvara pritisak i osjećaj noćne more, dok drugi uživaju šetajući po velikim hodnicima tražeći stvarčice koje će izmamiti osmijehe na lica naših najdražih.

Naravno, horoskop se i tu upleo i donio nam kratku analizu o tome kako se koji znak zodijaka ponaša prilikom božićne kupovine.

Ovan

Ovaj znak se smatra pravi lovcem koji traži svoj plijen temeljito od police do police, samo kako bi pronašao savršen poklon za svoje najmilije.

U glavi ima sliku onoga što bi htio i doslovno ne odustaje dok ne pronađe sve one stvarčice za koje misli da će oduševiti članove njegove obitelji.

Bik

Ovaj horoskopski znak je praktičan, kao i u svemu što radi, stoga pažljivo odabire prave vrijednosti koje može dobiti za uložen novac.

Ne odstupa od zadanog limita koji si je postavio i naravno, voli se cjenkati kako bi čak prošao i povoljnije te uštedio za nešto svoje.

Blizanci

Nestrpljivi znak koji bi najradije kupio sve ono što želi po super cijeni i odmah krenuo dalje kako bi se riješio obaveze kupovanja.

U shoppingu mu je potrebno društvo koje će mu dovoljno dugo zadržati pažnju jer su poznati po tome da brzo izgube koncentraciju.

Rak

Emotivan znak zodijaka mora biti dobro raspoložen kako bi krenuo u kupovinu jer znamo da voli trošiti na razne stvari koje mu na kraju nisu potrebne.

Definitivno ne kupuje planski, potroše uvijek više nego što si mogu priuštiti i obavezno se počaste nekom finom zakuskom.

Lav

Ako je ovom znaku nešto gušt, onda je to kupovanje poklona za ljude do kojih mu je stalo, ali i za samoga sebe kao nagradu za svoje postojanje.

Totalno su opušteni, a s obzirom na to da često nemaju novaca, kupuju sitnice koje im znače kako bi nadomjestili luksuz koji im je preskup.

Djevica

Znamo da djevica voli luksuzne stvari, stoga kupuje samo kvalitetnu i brendiranu robu zbog koje poludi ako si je ne može priuštiti.

Budući da je jedan od najizbirljivijih znakova zodijaka, često se preispituje jesu li odabrali savršen poklon i hoće li se drugoj strani svidjeti.

Vaga

Dobar ukus je jedna od najbitnijih stvari na koje se oslanja vaga prilikom odlaska u shopping, bilo da se radi o poklonu za druge ili sebe.

Često pretjeraju s količinom stvari koje kupe i upravo zato im je potrebna osoba koja će ih barem malo obuzdati.

Škorpion

Ovaj se znak može usporediti s tornadom koji hara shopping centrima jer nije česti posjetitelj istih.

Rate su im prava noćna mora, stoga se odlučuju za sigurnu kupovinu samo onih stvari koje si mogu priuštiti.

Strijelac

Ovo je jedan od onih znakova koji voli obilaziti sve trgovine zato shopping s njim traje satima i satima.

Sve te divne stvarčice koje su pedantno posložene na policama im odvlače pažnju, stoga se teško mogu obuzdati od trošenja.

Jarac

Zna se da organizirani jarac ima određeni limit i da prije odlaska u kupovinu unaprijed provjeri cijene.

U slučaju da pronađu nešto što smatraju kvalitetnim i isplativim, potrošit će i više nego što su isplanirali.

Vodenjak

Nemaju živaca za obilaženje svake trgovine, stoga im je najbolje ako se u shopping upute sami bez ikoga.

Impulzivna kupnja je sinonim za ovaj znak i upravo zato više vole shopping obaviti online i na brzinu.

Riba

Opuštena kupovina bez plana što će kupiti im je najidealnija jer vole spontanost i stvari na koje slučajno nalete.

Novac im ne predstavlja nikakvo ograničenje te samim time kupe sve ono što im se svidi, bez obzira radi li se o kvalitetnom odabiru ili ne.