FOTO by Instagram @ninchy.ig / @ivacota / @destino_beach_bar_

Dekor

Doživite najljepše zalaske sunca na romantičnoj klupici u Umagu!

Viktoria Mikulić 26. lipnja 2023.

Poljubac na ovoj klupici nešto je što ćete zauvijek pamtiti...

DESTINO BEACH BAR otvoren je 2016. godine u Zambratiji u Umagu, od kada svoje posjetitelje osvaja prekrasnim ambijentom. Smješten na pješčanoj plaži s božanstvenim zalaskom sunca​, odličnom glazbom, pićem i burgerima, mjesto je koje je jedan od naših ljetnih favorita.​

Ova idilična lokacija ljubav je na prvi pogled, prvenstveno zbog neodoljive klupice koja krasi njihovu terasu, a koja je ukrašena cvijećem. Svake proljetne i ljetne sezone naiđemo na nekoliko točaka koje su must visit, bilo zbog dobre gastro ponude, jedinstvenih plaža ili jednostavno zbog interijera i eksterijera iz kojih ne bismo poželjeli izaći. Destino Beach Bar ima sve navedeno pa ako vas ovog ljeta putevi odvedu u Umag, nemojte zaobići ovaj ljupki prostor i okinuti koji Instagram selfie.

Čak i ako klupica bude zauzeta, i ostatak njihovog prostora izgleda šarmantno stoga ne sumnjamo da ćete pronaći idealno mjesto za fotkanje, ili jednostavno pričekate dok se ne oslobodi, a za to vrijeme osvježite se u moru i doživite svoju najbolju ljetnu fotku na romantičnoj klupici.

Prošle godine ovo je mjesto posjetila i Alka Vuica, a sigurni smo da će se i mnogi drugi uputiti ovdje, u paru, s društvom ili s obitelji. Ako dođete s voljenom osobom, ovo je mjesto na kojem ćete doživjeti idiličan poljubac i sigurni smo da ćete ga zauvijek pamtiti.