FOTO by shhhuma.com

Zabava

Dosta vam je vrućine? Rashladite se u Aquaparku Shhhuma!

Mia Vodopija 10. kolovoza 2021.

Aquapark Shhhuma je odličan izbor za veća društva, za roditelje s djecom, ali i za parove

Morsko plavetnilo ima svoje čari, ali i opasnosti. Ne, ne plašimo vas morskim psima, bez brige, nego smatramo da je zabava na kopnu ipak sigurnija.

Ako niste najveći fanovi mora ili želite probati nešto novo, zašto ne biste posjetili Aquapark?

Novootvoreni Aquapark Shhhuma nalazi se u srcu parka prirode Papuk u Velikoj, na samom izvoru termalne vode. U potpunosti renovirani i nadograđeni popularni Velički bazeni svoja vrata posjetiteljima otvorili su ovog ljeta!

Kompleks koji se prostire na preko 17.000 m2 sastoji se od 5 bazena, 3 tobogana, dječjeg vodenog tornja, bazena s gljivom, dječjeg prskališta, spore rijeke, zatvorene igraonice, ali i olimpijskog bazena.

Nakon dana uživanja u vodenim aktivnostima, sigurno ćete ogladnjeti ili ožednjeti. Budite bez brige jer tu je restoran, slastičarnica, fast food, vanjski bar, bar u bazenu spore rijeke te trgovine.

Brojni sadržaji aquaparka i svakodnevni dodatni programi upotpunit će vam dan proveden u ovom vodenom magičnom svijetu.

Tečaj plivanja – naučite plivati ili usavršite određeni plivački stil uz pomoć vrhunskih trenera. U ponudi su grupni programi i individualni tečajevi, za sve dobne skupine.

Tečaj ronjenja – prijavite se za tečaj ronjenja i steknite novo iskustvo uz pratnju iskusnih ronioca ronilačkog kluba Požega.

Nemate ideju kako proslaviti rođendan ili organizirati zabavu? Aquapark Shhhuma nudi jedinstveni paket u Hrvatskoj! Zakupite cijeli bazen spore rijeke s kafićem i partijate sa svojim društvom.

Ako želite vašem djetetu pružiti nešto nezaboravno, zašto ne biste proslavili njegov rođendan u Aquaparku?

Priuštite vašim mališanima proslavu za pamćenje! Odaberite jedan od rođendanskih paketa prilagođenih dobnoj skupini i spolu! Naravno da će vaš mali slavljenik dobiti poklon!

Aquapark Shhhuma je odličan izbor za roditelje s djecom, parove i društva. To je dan koji nećete zaboraviti!

Cjelodnevna zabava za obitelj je zagarantirana!