FOTO by Etsy

Dekor

Dosta vam je tradicionalnih drvca? Evo našeg alternativnog izbora!

Mia Vodopija 19. studenoga 2021.

Ovo minimalističko božićno drvce još niste vidjeli!

Polovina studenog je prošla, što znači da željno iščekujemo Božić i blagdane. Kuhanje s obitelji, pakiranje poklona kojima ćemo iznenaditi najmilije… i naravno, ukrašavanje drvca.

Vrhunac svakog Božića je božićna jelka. Ne možemo ni zamisliti Božić bez drvca kojeg ukrašavamo i ispod kojeg slažemo svoje darove. Mala djeca uzbuđeno čekaju Djeda Mraza na Badnjak, nadajući se da će napokon vidjeti onoga koji im ostavlja dar…

No, za sve one koji imaju umjetna drvca, staro božićno drvce je upravo to – prestaro i možda već pomalo dosadno. Neka vaša kreativnost teče ovog Božića dok razmišljate o novom božićnom drvcu.

Želite li nešto malo, nešto veliko, nešto pahuljasto ili nešto tanko, nije važno. Bilo da želite tradicionalno i ‘glasno’ ili da želite minimalistički okititi vaš bor ovog Božića, vaš je izbor.

etsy.com

Mi vam predlažemo da ovog Božića odaberete drvenu temu i kupite nešto što do sada još niste – drveno minimalističko božićno drvce. Možete se inspirirati skandinavskim minimalizmom ili pretražiti Instagram za najboljim suptilnim drvcima.

etsy.com

Bacile smo se u potragu i pronašle smo jedno za vas! Na Etsy stranici za £82.99 možete naručiti alternativno i posebno drveno božićno drvce koje će zasigurno biti tema razgovora na vašim blagdanskim okupljanjima i druženjima.

etsy.com

Neka vaš Božić bude drugačiji od ostalih uz dozu zanimljive drvene alternative!