Dom

Dosta vam je dlaka od brijanja brade vašeg muškarca? Predstavljamo slinček za brijanje!

admin 11. kolovoza 2021.

Savršeno za svakog bradonju - jer sa velikom bradom dolazi i velika odgovornost!

Kada je brijanje brade u pitanju postoje dva tipa muškaraca, oni koji temeljito počiste iza sebe i oni koji to baš ne naprave kako treba.

Ako je vaš muškarac čistunac sigurno niste upoznati s ovim problemom, ali za sve one koji imaju ovaj drugi tip znaju kako je to naići na dlake po umivaoniku, pored njega, na sapunu…

Koliko god se muškarac za vrijeme brijanja trudio držati sve obrijane dlake na hrpi i pod kontrolom uvijek postoji i nekoliko njih koje se provuku i završe po kupaonici.

Unutar Firebox web trgovine pronašli smo odličnu stvar koja će pomoći vašem muškarcu da brijanje bude urednije, a koja će i vas poštedjeti nepotrebnog živciranja kada ugledate pokoju dlaku.

Slinček, opršnjak, partikla, balavac, bavarin ili pak barbajol za brijanje brade najnoviji je kupaonski accessories uz koji više nema “odbjeglih dlaka“.

Sastoji se od dva djela, slinčeka i gumenog priljepka s kukicama. Sve što trebate je prilijepiti kukice za ogledalo, zakačiti veliki slinček oko njih i vrata i voilà – sve dlačice završavaju u njemu!

Slinček ima materijale koji privlače dlačice i možete biti sigurni da će uhvatiti sve što sklizne s brade.

U ime čiste kupaonice bez dlaka nabavite ovaj proizvod jer možda vaš muškarac ne zna, ali s velikom bradom dolazi i velika odgovornost, a to je čista kupaonica.

Ovaj slinček za brijanje možete nabaviti unutar Firebox web trgovine po cijeni od 12.99£.