FOTO by Instagram @ dorispincicrogoznica_doda

Poznati

Doris Pinčić zadivila Instagram fanove u kobalt plavoj haljini

Mia Vodopija 05. studenoga 2021.

Sve oči su bile uprte u nju...

Doris Pinčić je jedna od naših najljepših televizijskih, filmskih i kazališnih glumica i voditeljica. Fanovi na Instagramu vole pratiti njezine objave, u kojima nam daje uvid u svoju užurbanu svakodnevicu.

Majka Donata i Gite, svojim primjerom dokazuje da je moguće biti i majka i poslovna žena i naći vremena za sebe.

Jučer je svoje Instagram pratitelje zadivila fotografijama u svečanoj haljini. Radi se o kobalt plavoj uskoj haljini s remenom i šarmantnim dugačkim ‘plaštom’ do poda koji pada s lijevog ramena, dok se na desnom nalazi elegantan ukras. Pokraj fotografije, Doris je napisala: „Što jesen pokvari, dobra haljina popravi“.

Također je čestitala Gabrijeli Kanižaj na čak 25 godina uspješnog rada. Za one koje ne znaju, Gabrijela je vlasnica popularnog brenda g Blue sa sjedištem u Svetoj Mariji. Ona kreira elegantne i sofisticirane vjenčanice i svečane haljine koje se ističu kreativnošću, stilom i profinjenošću.

Doris je bila voditeljica velike proslave 25. godišnjice poslovanja, za koju je Gabrijela pripremila modnu reviju s ciljem predstavljanja haljina. Revija se jučer održala u hotelu Panorama u Prelogu, a posebna gošća eventa je bila Danijela Martinović, koja također nosi ove famozne kreacije.

Doris je svoj post završila popularnim engleskim hashtagom #womensupportingwomen, dajući nam do znanja da voli svoj posao.

Ako vam se sviđaju g Blue haljine, zapratite ih na njihovoj službenoj Facebook stranici i na Instagramu!