FOTO by Instagram @foodbites

Recepti

Donosimo vam 5 neodoljivih ideja za blagdanski stol

Una Lora Banjac 08. ožujka 2024.

Toliko kreativno da ti je žao pojesti!

Zadnjih dana smo totalno opsjednuti nadolazećim blagdanom Uskrsom, a još više načinima kojima ćemo naš blagdanski stol učiniti još ljepšim i zanimljivijim.

Naletjeli smo na nekolicinu recepata koji su nas osvojili svojom kreativnošću do te mjere da bi nam bilo žao pojesti to hranjivo remek djelo.

Par ideja donosimo u nastavku…

Uskršnji zeko kanape

Za ove prekrasne zalogajčiće potreban vam je humus, mozzarella, kruščići, „mrkvica“ od cheddar sira i malo kreativnosti!

Burrata salata s dva zečića

Ova prekrasna salata ne samo da je fina i zdrava već je i preslatka. Za ovo remek djelo treba vam burrata, svježi bosiljak, rajčica i aceto balsamico umak.

Čokoladne lizalice ovčice

Mislimo da su ove lizalice najslađa verzija janjetine za koju vam treba samo crna i bijela čokolada te malo dekoracije, klinci će ovo obožavati!

Uskršnje pile zalogajčići

Kanapeići s mozzarellom, pestom, svježim bosiljkom i mangom idealna su slatko slana kombinacija.

Čokoladna jaja s borovnicom

Za ovaj desert trebaju vam borovnice te bijela i crna čokolada. Ova su jaja savršen izbor za jednostavnu uskršnju poslasticu, a priprema je baš lagana.

Pripremom ovakvih jela zabava je zagarantirana, a naši najmlađi imaju priliku kreativno se izraziti, nešto naučiti i na kraju – fino se napapati!