Modni dodaci

Donosimo najljepše bočice za vodu!

Tina Turuk 14. siječnja 2019.

Imate li već svoju omiljenu bočicu?

Neki dan smo pisali o novogodišnjim odlukama, tj. o tome kako idealno oblikovanje tijela uz određene savjete nije teško.

Svaki trening odnosno napor zahtijeva dobru hidrataciju. Zašto biste svaki dan kupovali vodu kad u torbi možete uvijek imati svoju prekrasnu bočicu?

Voda je vječni spas i uvijek ju je dobro imati uz sebe, bilo prilikom vježbanja ili u vrućim ljetnim, pa čak i zimskim danima.

Koliko smo puta čuli kako je dnevno potrebno popiti minimalno dvije litre vode? Neka ovo uz vašu novu bočicu ne bude samo mit.

Sama bočica će vas jednostavno prizivati da popijete malo vode, a to ujedno može biti još jedna, također zdrava novogodišnja odluka – voda umjesto soka!

Donosimo 15 bočica za vodu s Instagrama koje su nama najviše fora, a na vama je da u njima pronađete inspiraciju i kupite jednu u vama dostupnom gradu.

Zaista ih se može naći u brojnim trgovinama diljem zemlje, a internet trgovine također nude široku paletu proizvoda, tako da s ponudom, a nadamo se ni odabirom nećete imati problema.

https://www.instagram.com/p/BslslBPDg8N/

https://www.instagram.com/p/BsnQ9asDtH7/

https://www.instagram.com/p/BsjWthcgSdK/

P.S. Napomenut ćemo ali ipak se nadamo da nije bilo potrebe za tom napomenom jer to već znate i radite… Redovno perite svoju bočicu!

Naime, višekratno korištenje bočice po broju bakterija navodno je gore čak i od WC školjke. Huh!