Promo

Donosimo 3 proljetna looka s trapericama u glavnoj ulozi!

PR 01. ožujka 2018.

Springfield traperice u novom ruhu - cvjetni print, perlice i zanimljivi detalji oživjeli su vječni komad koji svi obožavamo

Ovog proljeća svoje klasične traperice pospremite na dno ormara, a mjesto ustupite novim komadima s upečatljivim detaljima.

Želite li svojoj odjevnoj kombinaciji dati poseban pečat, posegnite za nekim od zanimljivih Springfield jeans komada koji će savršeno nadopuniti svaki dnevni i večernji look.

Osim već spomenutih otkačenih detalja, poput perlica ili izvezenog cvijeća, Springfield u ponudi ima i model s bočnim prugama koje su najveći hit ove sezone.

Springfield je u novoj jeans kolekciji naglasak stavio na nogavice. One su ovog proljeća podvrnute ili pak začinjene upečatljivim ukrasima i šarenim detaljima te rasporima i resicama.

Svoje nove omiljene traperice možete nositi uz jednostavne majice, košulje, veste ili trendi proljetne jakne – koji god komad izaberete nećete pogriješiti. Što se tiče obuće, ovi noviteti jednako savršeno će se uklopiti uz tenisice, balerinke ili espadrile.

Za više informacija o novoj kolekciji, posjetite službenu stranicu www.myspringfield.com.