FOTO by A&K Flowers

Dekor

Domaći brend A&K Flowers donosi najčarobnije adventske i vijence za vrata!

Viktoria Mikulić 09. studenoga 2022.

Ho,Ho,Ho, najmagičnije razdoblje u godini sve je bliže…

Božićno vrijeme posebno je po mnogočemu. Neka posebna magija vlada zrakom, lampice stvaraju toplinu u našim srcima, božićna glazba čini nas sretnijima, a blagdanske dekoracije potiču nježnost i mir u nama.

Sve je nekako ljepše na kraju godine, vjerojatno zato što je to period u kojem konačno odlučujemo sve ono loše staviti po strani, a sve ono dobro prigrliti. To je period u kojem se ne želimo opterećivati sitnicama već širiti zarazan osmijeh posvuda oko nas.

A&K Flowers – originalni adventski vjenčići krasit će naš dom ovih blagdana!

Koliko god bilo lijepo ispijati kuhano vino na Adventu i čavrljati uz fritule s čokoladom, još je posebnije ovo magično vrijeme provesti u svoja četiri zida s najmilijima. Kako bi naš dom poprimio blagdansko ruho, puno je faktora na koje moramo obratiti pažnju, no kada malo bolje razmislimo, zapravo vam nije potrebno previše toga, tek pokoja sitnica i detalji koji čine razliku.

Kako bi se u svom interijeru osjećali najcozy na svijetu, pobrinuo se domaći brend A&K Flowers koji nas je razoružao ponudom adventskih i vijenaca za vrata. Toliko jednostavni, a tako originalni njihovi su primjerci prava malena remek djela uz koje će svaki ambijent dobiti jednu elegantnu i svečanu notu.

Ono što nam se posebno sviđa je upravo taj minimalizam s borovim grančicama i personaliziranim svijeća s natpisima: Mir, ljubav, nada i radost. Također, jedan od noviteta ove godine su i šarmantni medvjedići koje možete pronaći kao detalj u božićnim kuglicama i na adventskim vijencima.

Tu su i nezaobilazni češeri i omiljena blagdanska dekoracija – božikovina. Šećer na kraju svake od ovih stvarčica su profinjene baršunaste mašne koje dolaze u crvenoj i zelenoj boji, a koje predstavljaju finalan touch ovih ukrasa.

Vrijeme otkucava pa ako ovog Adventa želite imati najposebnije božićne dekoracije, A&K Flowers vas neće iznevjeriti. Od ulaznih vrata do blagovaonskog stola, vaš će dom odisati nevjerojatnom čarolijom.

Svoje adventske vjenčiće i ostale dekoracije možete naručiti putem Instagram profila A&K Flowers.