FOTO by Amazon

Dekor

Dolazi zima! Ove slatke hoodie majice utoplit će vaš auto mjenjač

admin 16. listopada 2023.

Hahaha, kome treba ovo?

Jutros smo svjedočili prvom hladnijem jutru u kojem smo morali posegnuti za nečim toplijim s dugim rukavima. Jesenske jakne postat će neizostavni dio outfita i malo po malo morat ćemo se prilagođavati odijevanju u više slojeva.

Upravo smo pronašli jedan proizvod koji daje odgovor na legitimno pitanje – da li i mjenjači na našem automobilu osjete pad temperature?

Ako je vjerovati tvorcu ovog gadgeta za vašeg limenog ljubimca odgovor je – da! Da, mjenjač na vašem autu osjeti hladnoću i humano je pobrinuti se za njega tako što ćete mu nabaviti topliju odjeću, odnosno hoodie majicu s kapuljačom u kojoj će mu biti toplije. 

Foto: Amazon
Foto: Amazon

Šalu na stranu, ove hoodie majice samo su dekoracije koje će vaš mjenjač učiniti simpatičnim i dolaze u bezbroj varijanti. Od pamučnih, pletenih pa do kostima Djeda Mraza, svatko će pronaći svoj favorit u omiljenoj boji.

Foto: Etsy

Ovo je jedna od onih stvari za koju nismo znali da nam treba, ali sada kada smo ju vidjeli vjerujemo da će postati neizostavan dio dekora našeg limenog ljubimca.

Foto: Amazon

Možete ih pronaći unutar Etsy web trgovine kao i na Amazonu, a u bogatom izboru boja i varijanti sigurno će svatko pronaći svoj omiljeni.