Ljubimci

Dok još uvijek kišemo i šmrcamo, poslužite se maramicama iz pufaste mrzovoljne mačke i popravite si dan!

Engineer 01. ožujka 2019.

U kući ili u uredu - malo je reći da ćete imati inovativnu kutiju za maramice!

Neovisno o tome jeste li osoba koja više preferira mačke od pasa, postoji nešto neodoljivo u kupovini tematskih proizvoda, osobito onih koji opisuju životinje sa svojim prepoznatljivim ponašanjem.

Svi znamo za popularnu Grumpy Cat, mačku koja je svojom namrgođenom facom postala  toliko poznata diljem svijeta, da je bila nepresušan izvor inspiracije za razne GIF-ove i memove.

Na tragu toga, gore navedena dama zasigurno je poslužila kao nadahnuće za kreiranje NEKUBU  kutije za maramice s likom mačke u tri boje (doslovno prevedeno): slatka, u stilu djeda i tužna.

U principu, riječ je o kutiji s hrpom maramica koja treba svima nama u uredu kada kišemo i brišemo nosiće u ovo prijelazno vrijeme, a ista je obložena pufastim likom mačke koja sigurno popravlja dan!

Dok povlačimo maramice, mačka izgleda kao da se najela istih što ovaj proizvod čini još šarmantnijim, osobito ako poznajemo ponašanje mačaka.

Ne znamo za vas ali mi ćemo se sigurno poslužiti kapacitetom maramica iz mrzovoljne mačke kako bi nam pomogla preboljeti prehladu ili alergiju, ili ćemo pak ponuditi maramicu nekome tko treba obrisati suzicu, bila ona od tuge ili smijeha, poslužit će svrsi i podići raspoloženje.

Mrzovoljnu macu možete naručiti na stranici Amazon za 25 dolara.