Poznati

Divne slike poznatih! Božić u krugu obitelji!

Viktoria Šafranić 26. prosinca 2020.

Grinch ipak nije uspio ukrasti ovaj poseban blagdan...

Božić je definitivno najiščekivaniji dan u godini, a u ovoj 2020.-oj smo ga posebno priželjkivali. Uz negativu i depresiju koja vlada cijelim svijetom, potrebne nam je doza radosti i koju pruža ovaj blagdan.

Najsretniji su oni koji su ga uspjeli provesti u vlastita četiri zida, sa svojim obiteljima i najdražim ljudima. Oni za koje se ništa nije promijenilo na ovaj simboličan dan, neovisno o trenutnoj situaciji.

Bez obzira na silne promjene, nitko nam nije mogao oduzeti pečenje kolačića, dekoriranje doma, ukrašavanje božićnog drvca, zamatanje poklona i sve ostale čari Božića.

Mnogi naši poznati ovaj su divan dan proveli u krugu članova obitelji, a te ispunjene trenutke ovjekovječili fotografijama na Instagram profilima. Na jednom mjestu okupili smo objave glumaca, pjevača, sportaša i voditelja čija su lica ovog Božića izgledala ispunjeno.

Lana Klingor Mihić, Franka Batelić, Jole, Severina, Maja Šuput, Marijana Batinić, Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli Vejzović, Ivana Vida, Sandra Perković, samo su neki od onih čije fotke i emotivne poruke izazivaju divljenje, a najljepše su definitivno one koje krase dječica.

Severina je dobila najljepšu poruku od svog sina, koja joj je zasigurno izmamila suzu radosnicu. Napisala je: “Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: Ti si najbolja mama na svijetu…” i raznježila svoje obožavatelje koji su je obasuli porukama podrške.

Franka je ponosno uslikala svog sinčića Viktora kojem je ovo prvi Božić, dok su Nevena i Mirna okupile svoje blizanke za jedinstvenu blagdansku fotku.

Jole i njegova zanosna obitelj blistaju više no ikada, i to odjeveni u najšarmantnije kostimčiće.

Lana Klingor Mihić u objavi se našalila kako je nemoguća misija bila okupiti sve psiće za božićnu sliku, i da je i ona jednostavno preumorna za takav pothvat. No zato su njih petero pozirali sa širokim osmijehom na licu.

Poznati par je u iščekivanju svog prvog djeteta, a prošlog tjedna otkrili su nam da je riječ o sinčiću. Maja i Nenad zaželjeli su svima sretan Božić od njih troje!

Marijana Batinić i njezina ljupka obitelj počastili su nas s fotografijom ručica, koje su poslagali po veličini, od najveće pa sve do najmanje u obitelji, koju čini malena Roza.

Nadamo se da ste svi na jednako lijep način proslavili Božić, a ovim povodom isti čestitamo svim našim vjernim čitateljima, koji su naša misao vodilja u svakom radnom danu! Hvala vam zbog toga…