FOTO by Disneyland

Zabava

Disneyland zabranio vrištanje na vlaku smrti!

admin 17. ožujka 2021.

Pogledajte video - Japanci demonstrirali kako bi vožnja trebala izgledati i kako vrištati u sebi

Život u novom normalnom donosi i neka nenormalna pravila, a zadnje koje smo upravo saznali dokaz je sve apsurdnosti u kojoj živimo. Disneyland je u procesu planiranja otvaranja svojih vrata posjetiteljima i u procesu su donošenja novih pravila koja će vladati u ovom popularnom zabavnom parku.

Jedno od njih je obavezno nošenje maski za lice i držanje razmaka od drugih posjetitelja. Vjerujemo da će dizajn maskica za lice koje će posjetitelji nositi biti veseo i da tu neće biti osjetno “novo normalno“.

No neka pravila toliko zbunjuju i iznenađuju da će od otvorenja najopasnije vožnje i avanture moći ostvariti samo oni najhladnokrvniji.

Naime, novo pravilo kaže – nema vrištanja na svim opasnim vožnjama na kojima smo navikli derati se iz petnih žila. Sretno svima koji misle da imaju dovoljno hrabrosti provozati se poštivajući ovo pravilo.

Iako je prednost svega što više neće biti sve krcato posjetiteljima već ćemo u zabavnom parku moći uživati u miru i tišini – doslovno!

Pravilo “bez vrištanja” uveo je i Japan u svoje zabavne parkove, a sukladno svojoj kulturi posjetiteljima su dali objašnjenje kako se trebaju ponašati. “Jednostavno vrištite u sebi”. 

Kako bi motivirali sve posjetitelje svjetlo dana je ugledala i video kampanja dvojice muškaraca koji vrište u sebi!