Film

Disney snima remake animiranog filma Bambi iz 1942. godine

Engineer 26. siječnja 2020.

Uskoro ćemo uživati u specijalnim efektima jednog od najomiljenijih animiranih filmova

Od medvjeda do lavova i jelena – Disney razvija realistični animirani remake filma Bambi iz davne 1942. godine. Bambi je američki animirani film iz 1942. godine, kojeg je producirao Walt Disney te režirao David Dodd Hand.

Film je nastao prema istoimenom romanu pisca Felixa Saltena.

To je peti animirani film iz Disneyjevog studija i prvi Disneyjev film u kojem nema ljudskih likova.

###

„Bambi-  klasična priča Felixa Saltera temelj je ovog „Disneyjeva“ animiranog filma. Pratimo mladog jelena Bambija od njegova dolaska na svijet, kroz iskustva u ranom djetinjstvu s njegovim šumskim prijateljima, zecom Lupkom i tvorom Cvjetićem, traumatičnu iznenadnu smrt Bambijeve majke od ruku lovaca, njegovo udvaranje ljupkoj košuti Felini i njegovo spašavanje prijatelja tijekom opasnog požara; naposljetku vidimo zrelog Bambija s jelenjim rogovima kako zauzima svoje mjesto kao šumski princ.”

2006. godine objavljen je nastavak pod nazivom Bambi 2, ali uskoro nas očekuje i remake davno snimljeno originala.Animirani film će koristiti jednake foto realistične elemente koji su korišteni u snimanju “The Jungle Book” i “The Lion King” što znači da u filmu nećemo viđati prave životinje.

Iako datum izlaska još nije definiran u narednim mjesecima dolazit će nove informacije i detalji.