FOTO by Zara HOME

Dekor

Disney noviteti za najslađa jutra uz kavu i doručak na terasi!

Daria Lovrić 18. srpnja 2023.

Uz Mickey Mouse kolekciju neradna jutra poprimaju novu dimenziju!

Disney likove obožavamo u svim mogućim varijantama. Od plišanaca, motiva na modnim komadima, pa sve do dekorativnih stvarčica na kojima se nalaze, kultne ikone, a posebice Mickey Mouse, naprosto nam ne mogu dosaditi.

12,99 €

Koliko god godina imali, naša ljubav prema Disney junacima je velika, međutim najviše je izražena u djetinjstvu i kasnije kada i sami postanemo roditelji. U tom trenutku u nama se javlja nostalgija i svoju djecu želimo upoznati s našim omiljenim crtanim likovima i potaknuti ljubav prema njima koju i sami osjećamo.

Doručak neradnim jutrima postat će vaš omiljeni ritual!

Unutar nove Zara HOME kolekcije pronašli smo pregršt noviteta s Mickey Mouse detaljima. Bogat asortiman nudi širok izbor silikonskog posuđa za one najmlađe, počevši od primjeraka sa šarenim Mickey Mouse detaljima, do onih u klasičnoj bijeloj boji u obliku Disney junaka.

Naš favorit je keramička šalica u obliku razigranog mišića iz koje ćemo ispijati jutarnje kave uz šum valova i svježi povjetarac.

Mickey Mouse šalica Zara HOME
10,99 €

Vjerujemo da vas još nekoliko dana dijeli do odlaska na more i da ste u potrazi za stvarčicama koje će vam godišnji odmor učiniti što ljepšim. Jedna od must-have stvari koje morate ponijeti sa sobom je rashladna torba koja će vaša pića, sendviče i grickalice držati na primjerenoj temperaturi.

rASHLADNA TORBA  Zara HOME
18,99 € 

Zara HOME lansirala je preslatki primjerak kojeg krase nasmijani Mickey i njegov kompić Pajo Patak. Ako ste u potrazi za neodoljivim novitetima koji će oplemeniti vašu kolekciju, cijelu ponudu škicnite putem Zara HOME web trgovine, a naše favorite škicnite niže u galeriji: