Obuća

Disney natikače za velike i male. Izdvojili smo 9 modela!

Engineer 22. svibnja 2019.

Saznaj s kojim te modelom uskoro darujemo!

Da li je prerano ili ne razgovarati o japankama? Vrlo vjerojatno je! Da li je prerano razgovarati o Mickey i Minnie preslatkim japankama? Nikada, sada je pravo vrijeme! Kako svi znamo, Disney prkosi vremenu i bez obzira na sve uvjete proizvodi s njihovim likovima uvijek nas razvesele.

Kako bi i veliki i mali bili zadovoljni pronašli smo nekoliko modela za djecu te nekoliko za odrasle. Iskreno, voljeli bismo imati 2-3 godine kako bismo nosili one manje, jer su manje uvijek slađe, ali zadovoljit ćemo se i s onim što je u ponudi.

Kako smo i rekli, one manje su uvijek slađe i ne sumnjamo da ćete i vi ove sezone svojim najmlađima priuštiti barem jednu stvar s Disney motivima. Ako možemo predložiti, neka to budu jedne od ovih preslatkih japanki i natikača.

 

Za one nešto starije čija je duša ostala davno u djetinjstvu predstavljamo 4 modela razigranih japanki koje svojim živim bojama jednostavno plijene pozornost.

Kako bi sam kraj članka bio jednako sladak kao uvod i zaplet ovim putem najavljujemo nagradnu igru gdje ćemo jednu sretnicu nagraditi s točkastim Minnie natikačama s mašnom (broj 38).

Pratite nas na Facebooku i saznajte detalje.

#minnie IGRA DARIVANJA

Ususret lijepom vremenu, jednu sretnicu nagradit ćemo šarmantnim Minnie natikačama (veličina 38) na kojima će vam pozavidjeti cijela Jadranska obala. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Minnie natikača je Nives Parać. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.