FOTO by Primark

Dekor

Disney kuglice naša su najveća slabost! Primark lansirao bogat asortiman!

Daria Lovrić 30. listopada 2023.

Mickey i Minnie dominiraju blagdanskom ponudom! Želimo ih sve!

Iako je bit blagdanskog perioda uživanje s obitelji u zajedničkim aktivnostima, postoje oni koji dopuštaju ukućanima da sudjeluju u ukrašavanju bora, dok oni drugi vole božićno drvce ukrasiti po vlastitoj želji.

Disney kuglica za bor – $3
Disney kuglica za bor – $4,50

Čak i ako spadate u skupinu samoprozvanih dekoratera, vaši ukrasi se savršeno slažu jedni s drugima i po drvcu su raspoređeni kao da ste razmake mjerili ravnalom, morate se složiti da jednom tipu božićnih dekoracija niti vi ne možete odoljeti.

Disney kuglica za bor – $14

Primark prodaje preslatke Mickey i Minnie božićne kuglice i želimo ih sve!

Naravno, radi se o Disney ukrasima za bor s Mickey i Minnie Mouse motivima. Uskoro ćemo ušetati u studeni, koji označava početak potrage za blagdanskim dekoracijama.

Disney kuglica za bor – $7

Velike Disney obožavatelje oduševit će Primark božićni asortiman i natjerati ih na vožnju do Ljubljane. Unutar Primark home božićne kolekcije pronašli smo pregršt stvarčica, međutim prvo smo vam odlučili predstaviti preslatke kuglice.

Disney kuglica za bor – $3

U bogatoj ćete ponudi tako pronaći efektne ukrase od drveta koji će se savršeno uklopiti u vaš minimalistički i nordijski stil uređenja, one nalik snježnim staklenim kuglama, te one u obliku veselog Mickeya.

Disney kuglica za bor – $2,50
Disney kuglice za bor – $20

Neke od kuglica možete kupiti samostalno, dok neki primjerci dolaze u setovima od više komada. Cijelu ponudu škicnite putem Primark web trgovine i sastavite listu most-wanted ornamenata za vaš idući posjet Primarku.