FOTO by Zara / Stradivarius / Bershka

Moda

Deset torbica vaših omiljenih high street brendova

Mia Vodopija 05. svibnja 2021.

Zara, Mango, Bershka, Stradivarius...

Visoke temperature i sunčani dani nas potiču da već krenemo maštati o onim ljetnima. Svake ljetne sezone torbe izgledaju bolje no ikada, a pravi dokaz toga su i nove kolekcije omiljenih high street brendova koje se već trudimo ‘uloviti’!

17,99 eura

Naš stil je odraz nas samih, a naša odjeća, obuća i modni dodaci su zapravo ekstenzija naše kreativnosti.

299,90 kuna

Nije tajna da su neki više kreativni, a neki manje, ali to nije razlog za uzbunu jer se oni manje stylish mogu lako inspirirati surfajući netom, hodajući gradom i promatrajući ljude ili pak prelistavajući modne časopise.


179,90 kn

Jedan od načina popravljanja stila je inkorporiranje raznih dodataka u obliku marama (monokromatskih, šarenih, s velikim i “glasnim” printovima ili sa suptilnim printom), nakita (decentni manji komadi ili “kostimski” zlatni/šareni), remenja (debeli ili tanki remen, klasični smeđi ili s printom) i naravno torbica.

12,99 eura

Kaže se da žene vole skupljati cipele, ali mi mislimo da jednako vole i torbice. Male, velike, od platna, od prave ili umjetne kože, mat ili sjajne, klasičnih zemljanih tonova ili onih neonskih, torbice su tu da nam, barem nakratko, uljepšaju dan i poprave raspoloženje.

15,99 eura

Upravo zato vam donosimo deset torbica vaših omiljenih high street brendova.

199,90 kuna

Stradivarius, Bershka, Zara i Mango su nas oduševili svojim novitetima, kao i dozom kreativnosti.

249,90 kuna
99,90 kuna
79,90 kuna