FOTO by Poliklinika Došen

Njega kože

Darujemo vas osnovnim sistematskim pregledom u Poliklinici Došen!

Viktoria Mikulić 06. studenoga 2023.

Mnogo je prednosti zbog kojih bismo svoje zdravlje trebali prepustiti ovoj privatnoj poliklinici…

Ako ste se oduvijek dvoumili biste li trebali odabrati privatnu ili državnu skrb kada je u pitanju vaše zdravlje, ovdje smo da vam pojasnimo zašto je prvi izbor puno bolje rješenje.

Iako si ne može svatko priuštiti privatnu polikliniku, ako zdravlje stavimo na prvo mjesto, sigurni smo da bi svatko mogao uštedjeti i izdvojiti za neke od zdravstvenih usluga koje su nam potrebne.

Već smo dovoljno osjetljivi na spomen bilo kakvih usluga vezanih uz zdravlje stoga je bitno objasniti sve prednosti koje donosi privatna poliklinika. Jedna od najvažnijih stvari je činjenica da u privatnoj poliklinici nismo samo broj, već osobe s imenom i prezimenom o kojima netko brine, koje će netko saslušati i koje neće morati uzimati „slobodan dan ili godišnji odmor“ da dođu na red.

Osim što nema dužih čekanja, privatne poliklinike posvetit će vam puno veću pažnju, a također su i poznate po širokom izboru stručnjaka za određeno područje. Uz brži pristup zdravstvenoj skrbi, jedna od bitnih stavki je i diskrecija što je veoma važno za neke pacijente, te odlična oprema i najnovija tehnologija. Sve nabrojeno dočekat će vas u cijenjenoj poliklinici Došen – prvoj postaji za zdravlje.

Novootvorena podružnica Poliklinike Došen, smještena u modernom kompleksu Kvart Heinzelova-Darwinova u Zagrebu, okuplja stručnjake iz područja kardiologije, ginekologije, ultrazvučne dijagnostike, endokrinologije, nutricionizma i dermatologije.

Svojim multidisciplinarnim pristupom, iskusnim liječnicima i najmodernijom opremom osiguravaju svojim pacijentima uslugu vrhunske kvalitete. U Poliklinici Došen surađuju s liječnicima subspecijalistima iz KBC Zagreb i KB Merkur te nude široku paletu usko specijaliziranih pregleda.

Na usluzi Vam je tim vrhunskih kardiologa pri čemu, osim standardne dijagnostike i liječenja, možete dobiti i mišljenje interventnog kardiologa, transplantacijskih kardiologa te kardiologa specijaliziranih za prirođene srčane greške u odraslih, uz mogućnost kardiološkog prekoncepcijskog savjetovanja i kasnijeg praćenja u trudnoći. Jedini nude uslugu kardiološkog konzilija za kompleksne bolesnike, sastavljenog po uzoru na medicinsku praksu najuspješnijih kardioloških odjela.

Njihov tim od 13 stručnjaka iz različitih područja omogućava sveobuhvatni pristup pacijentu jer na jednom mjestu možete dobiti odličnu dijagnostičku uslugu, stručno liječenje, kao i nutricionističko savjetovanje s ciljem unaprjeđenja zdravlja i boljeg liječenja bolesti.

Od svog osnutka 1998. godine, Poliklinika Došen nudi usluge iskusnih liječnika. Vrhunska edukacija, iskustvo i rad sa suvremenom medicinskom opremom već generacijama stvaraju dugogodišnje povjerenje pacijenata.

Široka paleta usluga obuhvaća sljedeće grane medicine: kardiologija, neurologija, ultrazvučna dijagnostika, endokrinologija i nutricionizam, dermatologija, psihijatrija i sistematski pregledi.

 Ako se i vi dvoumite koju polikliniku odabrati, nadamo se da smo vam s ovim tekstom ulili povjerenje i da ćete razmisliti o poliklinici koja ima dugogodišnje iskustvo i vrhunske recenzije.

Osim u Zagrebu, poliklinika Došen nalazi se i u Karlovcu na Trgu Petra Zrinskog 7. Za detaljnije informacije o privatnoj poliklinici Došen, posjetite njihovu web stranicu. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

P.S. Uskoro vas darujemo osnovnim sistematskim pregledom na našoj Facebook stranici koji uključuje:

  • Klinički pregled
  • Laboratorijska dijagnostika: KKS, GUK, kreatinin, K, lipidogram (ukupni kolesterol, LDL, HDL, trigliceridi), bilirubin, ALT, AST, GGT, ALP, urat, kompletni urin, pregled stolice na okultno krvarenje
  • Ultrazvuk abdomena
  • Ultrazvuk štitnjače
  • Ultrazvuk dojki
  • Završno mišljenje i razgovor s pacijenticom