Zabava

Danas se slavi Dan talenta! Koji je tvoj?

Mia Vodopija 24. studenoga 2021.

Žongliranje, pjevanje, hod po žici ili nešto potpuno drugo?

Danas je dan da prigrlite svoj jedinstveni talent i proslavite ga, koliko god neobičan bio. Pjevajte iz sveg glasa, plešite po ulicama, naslikajte sliku, skačite kroz obruče ili “mrdajte” nosom.

Naši jedinstveni talenti su neke od stvari koje nas čine onim što jesmo i u mnogim slučajevima definiraju našu osobnost i naš pogled na život. Ovaj neslužbeni praznik nepoznatog podrijetla potiče ljude da svesrdno prihvate svoj poseban talent i pokažu ga svijetu.

Ako se pitate kako proslaviti ovaj dan, odgovor je lak. Bilo da pjevate, plešete, žonglirate, izgledate kao slavna osoba ili možete stajati na glavi sat vremena dok pjevate državnu himnu i balansirate s košarkaškom loptom na nogama, učinite sve što je u vašoj moći da svijet sazna o vašem jedinstvenom talentu.

Jeste li znali da je talent nekoć bio mjerilo težine? Također se koristio kao način vrednovanja rada. Talent u staroj Grčkoj bio je ekvivalentan oko 25 kilograma srebra. U nastavku vam donosimo 10 zanimljivih talenata koji će vas nasmijati:

Ples obrva

Ne možete reći da ste uistinu nevjerojatna plesačica dok vam obrve ne mogu plesati.

Hodanje poput rakova

Naravno, ne izgleda teško, ali probajte i vidite hoćete li se nakon toga osjećati isto. Usudite se.

Pjevanje zatvorenih usta

S ovim talentom vam nitko neće moći reći da zašutite jer tehnički vaša usta nisu otvorena.

Istegnuti prst unatrag da dotiče prednju stranu ruke

Morate biti rođeni s takvom fleksibilnošću, što drugo reći?

Sviranje klavira naopačke

Klavir je teško svirati dok sjedite ispravno, a možete onda zamisliti koliko je teže kada ni ne vidite što radite.

Razgovor unatrag

Ovo može biti ili jako cool ili jako neugodno, ovisno o tome s kim razgovarate. U svakom slučaju, ovo je fora talent za razbijanje leda: „Hej, želiš li čuti kako tvoje ime zvuči unatrag?“

Brzo čitanje

Ovo bi vam dobro došlo kada biste ostavili zadano čitanje do dana prije roka. Nema problema…Možete čitati brzinom svjetlosti.

Limbo klizanje

Pitanje ‘koliko nisko se može spustiti’ zbilja ide na novu razinu. Bili biste apsolutni pobjednik u limbu kada biste mogli tako nisko klizati!

Slow Motion Walking

Svatko bi želio biti dio epske usporene scene hodanja jer su tako cool. Pa, osoba s ovim talentom može biti dio svoje usporene scene kad god poželi…

Okretanje ruke za 360 stupnjeva

Svaki oblik opće fleksibilnosti poput pereca potpuno je zadivljujući .