FOTO by Poliklinika Mazalin

Ljepota

Danas obilježavamo Svjetski dan zdravlja i darujemo vas bogatim poklon paketom!

Viktoria Mikulić 05. travnja 2024.

Poliklinika Mazalin prednjači u uslugama za zdravlje žena...

Svjetski dan zdravlja je globalni dan podizanja svijesti o zdravlju koji se obilježava 7. travnja svake godine, pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), kao i drugih srodnih organizacija.

Ovaj dan osmišljen je s ciljem podizanja svijesti i razumijevanja zdravstvenih problema, kao i što efikasnijoj mobilizaciji potpore za djelovanje na međunarodnoj razini.

Poliklinika Mazalin posebice se ističe u segmentu zdravlja žena, a ujedno se i naziva Centrom za zdravlje žena. Njihov stručan tim redovito se usavršava kroz brojne edukacije, i ono što je najbitnije, svaku pacijenticu doživljavaju kao obitelj.

Osobni pristup jedna je od najvažnijih stavki zbog koje se odlučujemo za određene usluge, a u poliklinici Mazalin svaki djelatnik ulijeva povjerenje. Unutar njihovog ambijenta vlada jedna smirujuću atmosfera, a interijer je zamišljen moderno i elegantno, ali s daškom topline.

U njihovoj Poliklinici moguće je obaviti ginekološke, trudničke, radiološke, dermatološke preglede, internističke i endokrinološke usluge, a u sklopu sestrinske firme i estetske tretmane. Iako bismo svakodnevno trebali voditi računa o svome zdravlju, današnji dan podsjetnik je da ništa nije važnije od nas samih. U Poliklinici Mazalin osjećat ćete se bezbrižno i zauvijek pobijediti onaj strah od odlaska kod doktora.

Posebno bismo istaknuli ginekologiju kao jednu od grana medicine koja je ključna u životu svake žene. Žena koja brine o zdravlju, žena je skrovite, ali neprolazne ljepote koja proizlazi iz zdravlja.

U sklopu njihovih ginekoloških usluga žene na jednom mjestu mogu dogovoriti liječničke konzultacije, napraviti ginekološki pregledpapa test3D ginekološki ultrazvuk te mnoge druge preglede kako bi pravovremenom brigom za zdravlje ojačale svoju snagu.

Nadalje, u Poliklinici Mazalin osigurana je najbolja dermatološka usluga, a kod njihovog stručnog tima moći ćete napraviti specijalističke preglede, estetsko-terapijske zahvate, tretmane medicinske kozmetologije, liječenje kožnih bolesti te alergijskih bolesti kože.

Još jedan od ključnih pregleda je ultrazvuk dojki koji bi se trebao činiti kao preventivni pregled jednom godišnje. Najbolje je početi s ultrazvukom od 25. do 30. godine života, a po potrebi i ranije. Ultrazvuk dojki je potpuno bezbolan pregled i za njega nema posebne pripreme.

U Poliklinici Mazalin osjećat ćete se opušteno, neovisno o tome za koju se uslugu opredijelili. U Poliklinici Mazalin brinu o Vašem zdravlju kao da je njihovo, stoga njihovi stručnjaci pišu o raznim temama na blogu i donose brojne savjete za cjelokupno zdravlje. Također, autori su hvaljenog “Vodiča kroz trudnoću” koji dolazi na 150 stranica.

Ako je i vama zdravlje na prvom mjestu ili imate na umu ospbu čije vam je zdravlje od presudne važnosti, više detalja o zdravstvenim i estetskim uslugama Poliklinike Mazalin saznajte na njihovoj web stranici. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

P.S. Uskoro vas darujemo bogatim paketom Poliklinike Mazalin koji uključuje: ginekološki pregled + papa + uzv & opći internistički pregled & ultrazvuk dojke.

I zapamtite, zdravoj osobi svaki je dan praznik, neka bude i Vama…