FOTO by Netflix

Film

Danas gledamo Lift – novu Netflix komediju s Kevin Hartom

admin 12. siječnja 2024.

Petak je dan za smijeh!

Danas je na Netflix došla nova komedija s Kevinom Hartom u glavnoj ulozi, što znači samo jedno – smijeh je zagarantiran.

Radnja filma fokusira se na grupi iskusnih lopova koji se udružuju kako bi ukrali 100 milijuna dolara u zlatnim polugama koje se prevoze putničkim letom 777.

Foto: Netflix

Ovaj Netflixov film prepun je akcije, ali u pozadini svega je smiješna priča o skupini vještih lopova koji izvode pljačku na najneobičnijoj lokaciji do sada – zrakoplovu koji se nalazi nekoliko tisuća kilometara u zraku.

Foto: Netflix

S Kevinom Hartom na čelu kriminalne ekipe smijeh je zagarantiran i sigurni smo da će unijeti barem malo pozitive u siječanjsku depresiju.

Foto: Netflix

Film je trebao biti prikazan još u ljeto 2023. godine, ali petomjesečna odgoda pomaknula ga je na početak 2024., kao da su znali da će nam upravo tada trebati malo smijeha.

Foto: Netflix

Ovaj film trebao bi biti komičniji prikaz radnji filmova “Oceanovih jedanaes”t i “Brzi i žestoki”, a pod dirigentskom palicom Kevina Harta, sigurni smo da nas čekaju trenutci u kojima ćemo brisati suze od smijeha.

Film je od danas dostupan na Netflixu i nadamo se da je filmska večer zagarantirana.