FOTO by Primark

Dekor

Cvjetni terarij iz Primarka po cijeni od 9 $ predstavlja predivan proljetni home dekor

Una Lora Banjac 18. travnja 2024.

Unesite dašak svježine u vaš interijer

Proljeće je već u punom zamahu i zaista prekrasno miriše u zraku, cvijeće viđamo na svakom ćošku, a zelenilo se munjevitom brzinom širi našim gradovima, vrtovima i dvorištima.

Svakako želimo dio proljeća i u našem domu, a sada kada je prošao šareni Uskrs i kad smo uskršnje zečiće i pačiće pospremili u naše ormare; svakako želimo nešto drugačiji home dekor koji će biti bolje prilagođen samom proljeću.

Zato smo u Primarku pronašli dva prekrasna terarija sa suhim cvijećem, a dolaze u dvije različite nijanse – zlatnoj i nježno rozoj.

Ovakav home dekor je jednostavan i elegantan te se lijepo uklapa u svaki prostor, a naročito bi lijepo stajao uz kućnu svjetiljku koja isijava žućkastu svjetlost. Također bi izvrsno izgledao kao dekoracija na vanjskoj terasi ili balkonu jer stakleno zvono koje prekriva cvijeće daje ovom home dekoru nezamjenjivu dozu šarma!

Njegov jednostavan, a opet detaljan dizajn u prekrasnim pastelnim bojama zaista privlači pažnju i djeluje poprilično smirujuće i opuštajuće.

Ovaj poseban home dekor u obliku terarija možete naručiti preko Primark službene stranice po simboličnoj cijeni od 9 $, a svakako može krasiti vašu malenu palaču i tijekom ostalih toplijih mjeseci u godini!