Njega kose

Cvijeće u kosi – modni detalj koji nema konkurencije!

Viktoria Mikulić 29. siječnja 2019.

Svaka od nas izrađivala je vjenčiće za kosu u djetinjstvu...

Nema nas malo koje smo satima pomno birale cvijeće kako bi svoju kosu okrunile mirisnim vjenčićem. Bilo je tu svega, od maslačaka, jaglaca, visibaba, no nekako smo najviše preferirali nježne tratinčice, koje kada bi se posušile, poslužile su nam za igru ‘Voli me, ne voli me’. Bila su to lijepa vremena, bezbrižna, no to ne znači da ih ne možemo ponoviti.

Ako ipak nemate ni vremena ni volje za ‘uradi sam’ frizure, nadamo se da će vam ovi vjenčići od umjetnog cvijeća poslužiti kao inspiracija za proljetne frizure. Iako se ništa ne može usporediti s mirisom svježe ubranog cvijeća, sada kada smo odrasli shvaćamo bit živog cvijeća te da ono, nakon što ga iščupamo iz korijena, više nikada neće poprimiti prvotni oblik. Stoga vjerujemo da je umjetno cvijeće u kosi idealna alternativa.

Od bijelih cvjetova do nešto upečatljivijih boja, odaberite onaj cvjetni ukras koji se najbolje uklapa uz vašu nijansu kose. I dok plavušama prema našem mišljenju nekako više pristaju jarke boje, kod brineta i crnka će cvijeće u svijetlim nijansama ipak više doći do izražaja, posebno oni ukrasi koji prate cijelu dužinu kose. Bez obzira tražite li modni dodatak za svaki dan ili određenu prigodu, vjerujemo da će vas privući barem jedan od ovih zanosnih cvjetnih ukrasa s Asosa:

£8.31

£3.25

£4.69

£2.16

£10.12

£4.69

£12.29

£10.12

£10.12

£4.69