FOTO by Amazon

Dekor

Čudovište iz Loch Nessa kao neodoljiva kuhinjska pomagala

admin 07. kolovoza 2023.

Nije li preslatko?

Čudovište iz Loch Nessa, poznatije pod imenom Nessie, već nekoliko desetljeća izaziva pozornost svih koji vjeruju u mitove i legende. Čudovište iz Loch Nessa je mitološko stvorenje ili grupa stvorenja za koje se vjeruje da žive u jezeru Loch Ness, dubokom čistovodnom jezeru koje se nalazi blizu grada Inverness u sjevernoj Škotskoj. 

U zadnjih sedamdesetak godina uložena su velika sredstva i najmodernija tehnologija, uključujući sonare, ne bi li se otkrila neman iz jezera, ali bez konačnog rezultata.

Foto: Amazon

Upravo smo pronašli jedan toliko zanimljivi i slatki kuhinjski set koji vam pruža mogućnost da ovo kultno mitološko biće bude dio vašeg svakodnevnog inventara prilikom kuhanja.

Foto: Amazon

Set se sastoji od tri komada od kojih svaki ima svoju svrhu i namjenu. OTOTO Obiteljski set kutlača sadrži izdržljivu silikonsku kutlaču za juhu, cjedilo i infuzor za čaj koji će unijeti malo zabave i živih boja u vašu kuhinju.

Foto: Amazon

Čitav komplet izrađen je od kvalitetnih izdržljivih materijala, bez PBA, i otporni na toplinu. Sigurni smo da ćete uz ovaj set uključiti i vaše najmlađe u pripremu svakog obroka jer je toliko simpatičan da će djeca kuhanje shvatiti kao igru, koja može biti i edukativna, ako ih naučite sve o Nessie.

Foto: Amazon

Ovaj 3u1 Nessie set pronašli smo unutar Amazon web trgovine po cijeni od 25€ i dostavu za Hrvatsku.