Dekor

Crno-bijele bundeve za sve ljubitelje točkica

admin 04. rujna 2020.

Ova simpatična dekoracija može nas uveseljavati čitavu jesen

Bez obzira na to što je ljeto pri kraju, nema razloga tugovati, jer jesen je godišnje doba u kojem zaista možemo uživati ako se potrudimo. Sama pomisao na ispijanje jutarnje kavice na svom balkonu dok smo umotani u dekicu i okruženi žuto-smeđim bojama prirode budi u nama lijepe osjećaje.

Pobrinite se unijeti jesenski štih i u vaše domove te svoj interijer dekorirajte s nekoliko sitnica kako bi boravak u njemu bio što ugodniji.

Iako su bundeve tradicionalno rezervirane za Noć vještica, nema razloga ne prkositi tradiciji i iskoristiti ovaj detalj kao dekoraciju kroz čitavu jesen.

Noć vještica slavi se samo u nekim zemljama, ali zabava koju nosi sa sobom dovela je do toga da se ona slavi u sve više i više kultura.

U Hrvatskoj Noć vještica još uvijek nije usporediva s američkom, ali ako 31.10. prošetamo gradom vidjet ćemo da je trend sve jači i da ga sve više mladih slavi s jednakom strašću kao zemlje koje ga obilježavaju već nekoliko desetljeća.

Upravo smo pronašli preslatke crno-bijele bundeve s točkicama koje svojim bojama prkose tradiciji, ali pružaju bogatiji dekor od onih u narančastoj boji.

Kad god i gdje god ih smjestili sigurni smo da će podići vaš prostor te mu unijeti dašak jeseni koja je pred vratima.

Pakiranje uključuje šest bundevica u dvije veličine od kojih je jedna grupa crna s bijelim točkicama, dok je druga bijela s crnim točkicama.

Osim crno-bijele boje tu je i malo šljokica kako bi sjaj bundevica bio upečatljiv.

Pronašli smo ih unutar Amazona po cijeni od 11.98$ za pakiranje od 6 komada.