FOTO by Instagram @calzedonia / @moeva_london

Moda

Crno-bijela kombinacija idealna za dominaciju na plaži

Daria Lovrić 10. lipnja 2022.

Spoj dviju kontrastnih boja, dobitna je kombinacija...

Zakoračili smo u lipanj i temperature dosežu visokih 30 stupnjeva što znači da nam stiže ljeto. Iako ćemo još neko vrijeme morati pričekati do odlaska na godišnji odmor veselimo se svakom vikendu koji ćemo iskoristiti kako bi skoknuli do najbliže morske destinacije i osvježili se u našem prekrasnom moru.

Koju god vikend destinaciju izabrali vjerujemo da ste u potrazi za novim badićem u kojem ćete zablistati na plaži. Sezona kupaćih kostima već je započela i poznati modni brendovi predstavili su nam svoje prve kolekcije prekrasnih badića.

U moru modela jarkih i pastelnih boja, šarenog dizajna i polka dot printa, ovog puta smo odlučili predstaviti najljepše modele u bijeloj i crnoj boji. Nas posebno oduševljavaju modeli koji u svom dizajnu imaju kombinaciju crne i bijele.

Lisca kupaći kostim
Lisca grudnjak – 349,00 kn, gaćice – 185,00 kn

Preplanuli ten najbolje će istaknuti kupaći kostim bijele boje. Bijela boja je neizostavna ljetna boja u svim modnim kombinacijama i svaka u svojoj garderobi treba imati barem jedan bijeli kupaći kostim.

WOMEN'SECRET kupaći kostim
WOMEN’SECRET – 30,99 €

Naravno, kupaći kostimi bijele boje imaju i sitne nedostatke – ako nemaju adekvatnu postavu kada su mokri mogu biti prozirni, dok s druge strane treba na njih paziti jer se lako uprljaju. Uz sve nedostatke, bijeli kupaći kostimi izuzetno su bijeli popularni i svake sezone im se ponovo vraćamo.

Calzedonia kupaći kostim
Calzedonia – 315,70 kn

S druge strane, crni kupaći kostimi nikad ne izlaze iz mode, pogotovo ako imaju atraktivan i neočekivan kroj. Osim na haljinama, zavodljivi prorezi istaknuti na neočekivanim mjestima veliki su trend koji se preslikao i na ponudu kupaćih kostima.

yamamay kupaći kostim
Yamamay – €59.95

Želite li postići atraktivan look, izaberite crni kupaći kostim s trendy detaljima poput otvorenih leđa, četvrtastog izreza i rebraste teksture.

yamamay badić
Yamamay – €59.95

Naš osobni favorit su kupaći kostimi u kombinaciji bijele i crne. Bijela i crna stvaraju veliki kontrast koji cijeli look čini jako upečatljivim i privlači poglede.

WOMEN'SECRET badić
WOMEN’SECRET – 30,99 €

Ako ne možete pronaći model koji Vam odgovara, a da je spoj crne i bijele, složite sami kombinaciju koja će biti pun pogodak. Uparite bijeli gornji dio i crni donji i imate kupaći kostim koji će biti glavna zvijezda plaže.

Ponudu najljepših bijelih i crnih modela pogledajte niže u galeriji: