FOTO by Instagram @shltr / gozdee81 / @tatiana_home_decor

Dekor

Cozy terase s Instagrama mogu postati stvarnost u samo nekoliko koraka!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2024.

Šarm je preslaba riječ za njih! Pogledajte ove divote...

Čim smo zakoračili u ožujak i nakon što su naše lice obasjale prve zrake sunca, počeli smo razmišljati o izletima, aktivnostima na otvorenom i ispijanju osvježavajućih napitaka na terasama.

Ipak, najljepše je provoditi vrijeme u vlastitom domu gdje možemo biti potpuno svoji, a posebice na balkonu, terasi ili dvorištu. Jutarnja kavica uz čitanje omiljenog štiva može postati još draža rutina u danu i najljepši ugođaj, uz samo nekoliko sitnica…

Ako ste donedavno spavali zimski san, pravo je vrijeme da u svoj eksterijer unesete živahne boje i detalje koji prizivaju proljetne dane.

Poznati proizvođači vrtnog namještaja već su svoje izloge upotpunili novim kolekcijama, no ako imate malo više vremena, možete svoj boravak na otvorenom urediti i samostalno. Drvene gajbe obojite u najdražu boju i postavite po njima ukrasne jastučiće.

Na njima možete sjediti ili vam mogu poslužiti kao stolić za odlaganje. Ako ipak svoja jutra zamišljate na ljuljačci onda počnite skupljati za neke od modela koji su se upravo pojavili u poznatim trgovinama.

Što se tiče dodataka, to ne mora biti ništa skupo – boho tepih, fenjeri, biljke penjačice, sukulenti i taburei samo su neki od atraktivnog dekora koji će vašu terasu učiniti oazom opuštanja.

One najdivnije pronašli smo na Instagramu i ostali zapanjeni bojama i smislom za uređenje. Ove ideje želimo odmah kopirati svom balkonu dati pravu raskoš, kakvu u najšarmantnijem godišnjem dobu i zaslužuje.