Putovanja

Cozy planinska kuća u Mrkoplju i njezina snježna idila!

Viktoria Mikulić 13. siječnja 2022.

Ako želite pobjeći od stvarnosti, ovo je čisti raj...

Kako bi bilo lijepo čuti da netko kaže: „Prošlog tjedna sam bio na odmoru i u potpunosti sam ostvario ono što svi priželjkujemo, simbiozu između čovjeka i Majke prirode. Isključio sam se iz svega i stopio se sa svime što me okružuje. Tada sam doživio pravu transformaciju i jedan trenutak je bio dovoljan da dobijem dovoljno energije i elana za čitavu godinu, te da je proživim na najbolji mogući način.“

Ah kad bismo barem svi mogli ovako nešto doživjeti i razmišljati pozitivno, no to je veoma teško kada upadnemo u kolotečinu svakodnevnog života, ispunjenu konstantnom jurnjavom i stresom. Čim bismo se malo odmaknuli od kaosa koji nas okružuje, mogli bimo svijet gledati na drugačiji način, pružiti si onaj potreban mir.

Mi smo pronašli jedno mjesto na kojem vas očekuje potpuni zen. Daleko od gradske vreve, točnije u Mrkoplju, smještena je božanstvena vikendica Zerm, koja je spoj rustikalnog i modernog uređenja.

Ista je udaljena 22 km od Crikvenice te ima privatno parkiralište i besplatan WiFi.

Ova preslatka planinska kuća sadrži 3 spavaće sobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicu rublja i 2 kupaonice s hidromasažnom kadom.

Gostima su u planinskoj kući dostupni hidromasažna kada i sauna. U okolici gosti mogu uživati u vožnji bicikla i skijanju, a u okviru vikendice Zerm, Mrkopalj mogu se opustiti u vrtu.

Do Opatije ima 43 km, a do Rijeke 32 km od objekta. Zračna luka Rijeka smještena je 26 km od vikendice Zerm, Mrkopalj.

Ovih dana, ista izgleda još posebnije jer je njezin eksterijer upotpunio snijeg. Snježna idila i ova neprocjenjiva tišina dva su glavna razloga zašto bismo se odmah uputili tamo, a kad pogledate njezin interijer i cozy ambijent, još brže ćete donijeti odluku.

Ako i vi ovih dana planirate dati petama vjetra, a još niste odlučili gdje ćete se skrasiti, luksuzna kuća Zerm pravo je mjesto za sve željne odmora. Svoj smještaj možete rezervirati putem LINKA!