FOTO by booking.com

Putovanja

Cozy koliba “Šume pjevaju” – komadić raja u Gorskom Kotaru koji morate posjetiti

Daria Lovrić 14. listopada 2022.

Ideja za jedan jesenski ili zimski vikend - rustikalna koliba sa spektakularnim pogledom na prirodu!

Jesen je u punom zamahu i vrijeme je da uživamo u svim blagodatima najraskošnijeg godišnjeg doba. Temperature su sve niže, a mi smo u potrazi za destinacijama diljem Lijepe naše na kojima ćemo se opustiti tijekom vikenda i skupiti energiju za nadolazeći radni tjedan.

Za razliku od ljetnog perioda kada smo maštali o primorskim destinacijama, sada je vrijeme za skrivene dragulje kontinentalne Hrvatske.

Rustikalno mjesto za istinski odmor u dodiru s prirodom

Našli smo jednu idiličnu lokaciju u Gorskom kotaru u kojoj ćete uživati i odmoriti duh i tijelo. Između naselja Mrkopalj i Begovo Razdolje na visini od čak 1009 metara nalazi se drvena koliba po imenu “Šume pjevaju”.

Koliba Šume pjevaju 1
Koliba Šume pjevaju

Radi svog položaja, uređenja i karakteristika idealna je lokacija za ljubitelje prirode i robinzonskog odmora.Iako je vrlo popularna tijekom cijele godine, u jesenskom i zimskom periodu ima posebnu čar. Kako joj i samo ime govori, okružena šumom, pruža istinski mir i odmor iz snova.

Koliba Šume pjevaju 2
Koliba “Šume pjevaju
Koliba Šume pjevaju 3
Koliba “Šume pjevaju

Cozy koliba “Šume pjevaju” prostire se na 50 četvornih metara i može primiti maksimalno može četiri osobe, a najviše je popularna među parovima. Šarmantna koliba ima spavaću sobu s malenim dnevnim boravkom, mini kuhinju opremljenu hladnjakom, pločom za kuhanje i pećnicom, kupaonicu s tušem te vrt, terasu i besplatan privatni parking.

Koliba “Šume pjevaju
Koliba “Šume pjevaju

Ono po čemu se razlikuje od drugih šarmantnih lokacija je to što u kući nema Wi-Fija niti televizora, a na raspolaganju vam je voda iz cisterne, ali i struja od 12 volti koja se dobiva preko solarnih panela. Notu romantike cijelom doživljaju dati će i vatra u kaminu koji će unijeti toplinu i pružiti posebnu atmosferu.

Koliba “Šume pjevaju
Koliba “Šume pjevaju

Ovo malo planinsko mjestašce pogodno za boravak gostiju koji traže mir, tišinu i uživanje u radostima netaknute prirode. Koliba Šume pjevaju izgleda baš onako kako zamišljamo cozy rustikalnu kolibu usred šume, kakve viđamo u filmovima i maštamo o posjetu jednoj takvoj.

Koliba “Šume pjevaju

Zahvaljujući velikoj staklenoj stijeni u spavaćoj sobi, budit ćete se sa spektakularnim pogledom na šumu koji nećete nikada zaboraviti.

Koliba Šume pjevaju
Koliba Šume pjevaju

Koliba “Šume pjevaju” apsolutno je zaslužila titulu najljepše kolibe koju smo vidjeli. Ako je i vas očarala, zapratite Šume pjevaju putem društevnih mreža i rezervirajte vikend odmor iz snova.