FOTO by ugg

Bizar

Collina Strada i UGG izbacili bizarnu kolekciju za proljeće i ljeto

Una Lora Banjac 19. travnja 2024.

Neke nose tvrdokorne šiljke, druge su s cvjetnim volanima, a neke imaju obje „vibre“

Collina Strada često obilježi tjedan mode nekim od najupečatljivijih predstavljanja na modnim pistama, a sve zahvaljujući svojim neobičnim kreacijama kao što su životinjski modeli i torbe s brokulom.

Između ovih viralnih slučajeva, izdavačka kuća je također ušuljala neke prilično interesantne suradnje poput partnerstva s UGG-om.

Iako UGGsice povezujemo sa svima znanim toplim čizmicama, na svojoj reviji za proljeće/ljeto 2024. Collina Strada ponudila je intrigantnu kolekciju veganskih UGG cipela – neke nose tvrdokorne šiljke, druge su s cvjetnim volanima, a neke imaju obje „vibre“.

Na pozadini su plaže tako da nam kampanja UGG kolaboracije zaista pokazuje kako se uživjeti u ljetno raspoloženje!

Lica, stopala i drugi dijelovi tijela iskaču iz pijeska, dijeleći reflektore s UGG klompama Collina Strada koje su ukrašene ilustracijama psećih šapa ili rozih stopala flaminga.

€ 375
€ 375

Collina Strada kolekcija UGG također uključuje sandale s platformom GoldenGlow s volanima ukrašene UV printom te ručno crtanim cvjetnim printom. Isti cvjetovi nose i jednu od Collina Strada UGG Mary Jane cipela, koje su ukrašene metalnim šiljcima na prstima i na peti, a dostupne su i cipelice Mary Jane bez cvijeća, koje nose samo klasičnu crnu „kožnu odjeću“ sa šiljastim šiljcima.

€ 280
€ 395

Ova je kolekcija zaista nešto drugačije, ali mi se nikako ne vidimo u ovakvoj vrsti obuće tako da zaista ne znamo ni na što ju kombinirati. Što vi kažete?