FOTO by Amazon

Dekor

Coca-Cola prijenosni hladnjaci neizostavan su ljetni accessories!

Daria Lovrić 12. srpnja 2023.

Sve što nam treba za godišnji odmor su ovi neodoljivi primjerci! Koji je vaš favorit?

Ako nas nešto muči u ljetnom periodu onda je to kako se rashladiti. Zatvoreni pod klimom previše i ne uživamo u ljetu u punom smislu. Ako ne volite biti zatvoreni unutar vlastita četiri zida, spas potražite u debelom hladu, skriveni pod gustim krošnjama drveća.

Gdje god krenuli, ne zaboravite na kremu sa zaštitnim faktorom, sunčane naočale i šešir. Možda najvažnija stavka je tekućina. Ispijanje tekućine u toplim danima sprječava dehidraciju i pomaže nam da se osvježimo i osjećamo bolje i ugodnije na visokim temperaturama.

Coca-Cola hladnjak – €76.91

Planirate li u narednim mjesecima više boraviti na otvorenom, bila riječ o pikniku, posjetu nekom od parkova, uživanju na plaži ili uz bazen, obavezno si nabavite prijenosni hladnjak ili rashladnu torbu.

Putem Amazona pronašli smo prekrasne primjerke u Coca-Cola izdanju koje će vaša pića i snackove držati hladnima i na najvišim temperaturama.

Coca-Cola hladnjak – €15.33

Naš favorit je vintage prijenosni hladnjak retro dizajna koji je idealan suputnik na vikend putovanjima, ali i na dužim godišnjim odmorima.

Osim što u njega možete staviti već hladne proizvode i uloške za hlađenje, možete ga spojiti putem upaljača u autu koji će ga dodatno hladiti. Coca-Cola retro rashladna kutija hladi pića, no pomoću prekidača pića ili hranu možete grijati i do 60 °C.

Coca-Cola vintage hladnjak
Coca-Cola vintage hladnjak – €51.99

Ako ste i vi u potrazi za efektnim i funkcionalnim prijenosnim hladnjacima, Coca-Cola primjerke potražite putem Amazona.