FOTO by Mango / Stradivarius

Moda

Čizme u boji konjaka jesenska su poslastica!

Daria Lovrić 04. listopada 2023.

15 modela iz Zare, Manga, Reserveda, Stradivariusa i River Islanda!

Prirodni tonovi obuće su apsolutni hit i to nije slučajno. Baš kao i crna, obuća u bež i smeđim nijansama je izuzetno tražena i popularna iz nekoliko razloga. Zemljani smećkasti tonovi lako se kombiniraju s gotovo svim jesenskim i zimskim kombinacijama koje imate u ormaru.

Jedna od najpopularnijih nijansi je boja konjaka. Ova iznimno sofisticirana boja prvobitno je dominaciju započela na modnim dodacima izrađenim od meke ili brušene kože. Sada krasi našu odjeću, uključujući kožne jakne, hlače i lepršave haljine te obuću.

Čizme i gležnjače u prirodnim tonovima na jednom mjestu!

Posebno su popularne gležnjače koje izgledaju fantastično uz lepršave maxi haljine s prorezom, i klasične visoke čizme koje se odlično uklapaju uz jeans komade i pletivo.

Boja konjaka izvrsno izgleda uz duboke tonove plave boje, nijanse trapera, žutu i zelenu, a odlično će izgledati i uz cvjetni i prugasti uzorak. Čizme u boji konjaka izgledaju elegantno, svježe i moderno i u vaš će outfit unijeti notu profinjenosti.

Ako ste u potrazi za novim čizmicama, u nastavku škicnite našu galeriju. Izdvojili smo najljepše modele iz Zare, Manga, Reserveda, Stradivariusa i River Islanda.