Njega kose

Christmas Hair pravo je blagdansko savršenstvo!

Antonija Andabak 23. studenoga 2019.

U blagdanske boje dodajte šljokičasti cvijet božićne zvijezde za završni touch!

Božićno ludilo i uzbuđenje su pred vratima, a društvene mreže su više no ikada prije prepune beauty tutorijala božićne tematike! Za njima definitivno ne posustaju niti frizeri i stilisti za kosu koji kreiraju najdivnije crvene, zelene i zlatne-božićne nijanse!

Na tom tragu, pronašli smo (bez pretjerivanja) najljepše blagdansko izdanje u kojem je zasjala kosa jedne hrabre klijentice američkog frizerskog salona, stoga vam predstavljamo – Christmas Hair!

Kombinacija crvenih, zelenkastih i zlatnih pramenova učinili su kosu veoma festive, a u takvom izdanju  predstavljaju blagdanski ugođaj u punom smislu te riječi. Za sve one koje bi se odvažile i isprobale holiday look, preporučujemo svakako vješte frizerske ruke koji će pravilno izblednati  boje bez jasno vidljivih prijelaza i “praznog prostora”. Izbjegavajte DIY  mini projekte ako želite postići ovakav rezultat.

Kako biste blagdanske boje podigli na viši nivo, svoju frizuru ukrasite šljokičastim cvijetom božićne zvijezde, a za potrebe slikanja za društvene mreže, na odmet nisu niti umjetne pahulje!

Neka blagdansko veselje započne!