FOTO by Instagram @teamcevans / @cutechrisevans123 / @teamcevans

Poznati

Chris Evans traži ljubav svog života – žene stanite u red!

Daria Lovrić 19. srpnja 2022.

Tijekom intervjua je natuknuo – „Usredotočen sam na pronalazak partnera – nekoga s kim želiš živjeti“

Chris Evans je definitivno jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca koji je još uvijek samac. Iako je u svijetu slavnih poznat po svojoj odličnoj glumačkoj karijeri, kada bi se pitalo žensku publiku njegova gluma je više-manje ipak na drugom mjestu.

Isklesana figura akcijskog junaka, plave oči i širok osmijeh samo su neki od njegovih aduta kojima je očarao žensku populaciju diljem svijeta.

Chris Evan, najpoznatiji je po ulozi Kapetana Amerike u Osvetnicima, no viđali smo ga u još mnogo popularnih filmova poput „Not Another Teen Movie“, „Just Married“, „’The Perfect Score“, „Gifted“

Odnedavno, Chris Evans je preuzeo dvije nove uloge – Disneyjevog svemirskog heroja Buzza Lightyeara i protagonista novog akcijskog filma Gray Man.

Iako je vrlo popularan, Chris Evans je prizeman te izvan blještavila i glamura živi poprilično jednostavan i ugodan život. Kada su žene u pitanju, naglasio je da je poprilično izbirljiv, međutim ne traži savršenstvo.

Evans je prilično tajnovit i ne govori o svom ljubavnom životu otkako se razveo od posljednje javne djevojke, komičarke Jenny Slate. Evans se sa Slate počeo viđati 2016., a prekinuli su 2018. Prije toga bio je u sedmogodišnjoj vezi s glumicom Minkom Kelly.

Iako je redovito na listi najpoželjnijih neženja jedva čeka imati obitelj, što je i podijelio u zadnjem intervju za filmski spektakl Gray Man. Napomenuo je da je jedina stvar u njegovom životu na koju je trenutno „laserski fokusiran“ je pronalaženje ljubavi.

Na pitanje postoji li nešto u njegovom životu na što je trenutno fokusiran, Chris je odgovorio – „Odgovor bi bio da sam možda „laserski“ usredotočen na pronalaženje partnera – nekoga s kim želiš živjeti.”.

U zadnjih nekoliko mjeseci Chris Evansa su mediji povezivali s par poznatih ljepotica – pop zvijezdom Selenom Gomez,te Albom Baptistom, 24- godišnju zvijezdu Netflixove serije „Warrior Nun“.