FOTO by Instagram @pulpriothair / @hairbykaylajones / @marissaxbeauty

Ljepota

Cherry Coke – boja je kose koju ne želite propustiti ove jeseni

Daria Lovrić 12. listopada 2022.

Duboka, luksuzna i upečatljiva – nijansa crne trešnje jesenski je favorit

Modni brendovi lansirali su prve jesenske kolekcije koje vrve modnim komadima u IT zemljanim tonovima, raskošnim bordo nijansama i hladnim ljubičastim tonovima. Promjene primjećujemo i u dekoraciji interijera, kao i make up industriji.

Dolaskom nove sezone, mijenjaju se trendovi u bojanju kose stoga smo istražili što nas sve očekuje u jesen 2022.

Luksuzna, duboka i raskošna!

Jesenski period obiluje dubokim i raskošnim tonovima, stoga nas ne iznenađuje veliki povratak nijanse cherry coke. Baš poput boje omiljenog napitka začinjenog okusom trešnje, boja kose crna trešnja jedna je od onih koje ostavljaju bez teksta.

Ova nijansa može varirati od suptilne do izrazito jarke, a njezin bogati pigment kombinacija je tamno ljubičaste i bordo boje koja može poslužiti kao potpuno prirodna baza s ametistnim odsjajem.

Boja kose crne trešnje zapanjujuća je mješavina tamne crvene, magente, ljubičaste i crne. Vaš hair stilist stvorit će prilagođenu mješavinu ovih nijansi kako bi kreirao nijansu koja vama najviše odgovara. Može varirati od tamno bordo do optimistične, jarko crvene trešnje, ovisno o vašoj prirodnoj boji kose, željenoj razini održavanja i o tome želite li posvjetljivati kosu.

Coke cherry boja odgovara svima bez obzira na tip kose, duljinu kose ili boju kože, što je čini ultimativnom bojom za jesenski period. Osobama koje imaju prirodno svjetliju boje kose preporučujemo življu svjetliju nijansu nalik bordo, dok će prirodnim crnkama ili brinetama bolje stajati tamnija duboka boja koja više vuče na ljubičasto.

Boja kose crne trešnje može biti topla ili hladna, što znači da je nijansa prikladna za svaki ton kože. Ako imate hladan ten, birajte boju hladnog tona. Oni s toplim tonovima kože trebali bi se odlučiti za topliju verziju nijanse.

Održavanje upečatljivih boja obično zahtijeva više posla jer ih je potrebno često obnavljati kako bi ostale netaknute, ali spektar crne trešnje je bogata mješavina koja će bez napora izgledati prirodno, posebice na brinetama.

U periodu kada prevladavaju bogati tonovi i bordo nijanse idealna je prilika da isprobate Cherry Coke nijansu kose. Raskošan i glamurozan period je pred nama, stoga takva mora biti i vaša frizura!