FOTO by Chanel

Make-up

Chanel beauty izašao u božićnom ruhu s No.5 adventskim kalendarom!

Antonija Andabak 25. listopada 2021.

Ovo je Chanelov prvi beauty adventski kalendar!

Mnoge se modne kuće naveliko pripremaju za blagdansku sezonu, smišljaju kampanje, slogane i pakete kojima će oduševiti pratitelje diljem svijeta, te se pitamo ima li što bolje kada se spoji bezvremenska klasika i moderan pristup kupcima čiju vjernost nagrađuju stvarima kojima neće moći odoljeti.

Tako je Chanel Beauty lansirao predivan raspon limitiranog mirisa i ikonskih makeup proizvoda.

Kolekcija slavi 100 godina postojanja i što se nas tiče, odabrao je idealno vrijeme i proizvode kojima će uljepšati dane do Božića najvjernijim Chanelovim obožavateljima neponovljive linije N°5.

Svečani asortiman predvodi adventski kalendar koji stiže u obliku divovske bočice parfema.

Unutar pakiranja naći će se kultni miris N°5 u punoj veličini, kao i limitiranja izdanja i minijaturne bočice; tako da nikada nećete morati ostati bez kupke poznatljivog Chanel mirisa. Dizajneri tako naglašavaju da se po prvi puta izradila bočica od recikliranih materijala.

Dok je vanjska kutija klasičnog monokromatskog printa, iznutra ćete biti počašćeni festive bojama u obliku Chanelovog Rouge Allure ruža za usne i Le Vernis laka za nokte u crvenoj boji.

Ništa manje nismo ni očekivali od, uvijek sofisticiranog, Chanel beauty dizajna kod kojeg volimo pozornost na detalje prema kojima predviđamo da ćete biti ugodno iznenađeni kad pronađete 18 dodatnih sitnica koje uključuju keramičku narukvicu, kremicu, kao i snježnu kuglu koji čekaju iza 27 vrata.

Od 27 darova, devet je iz beauty kategorije, od kojih je šest u punoj veličini, dok je 18 minijaturnih sitnica.Svečani proizvodi dostupni su za kupnju u trgovinama brenda, dok će adventski kalendar biti lansiran 1. studenog 2021.